Witam wszystkich forumowiczów.
Moja prośba dotyczy uzyskania jak największej informacji do pytania jak w temacie; na początku sierpnia wybieramy się na dwa samochody do Makarskiej, wyjeżdżamy z Mrągowa na dojazd dajemy sobie dwa dni ze względu na najważniejszego członka całej wycieczki tzn. naszego synka który w sierpniu będzie miał troszkę ponad dwa latka.
Odległość jaką mamy do przejechania to nieco ponad 1700 km. Na pierwszy etap chcemy "machnąć" ok 1000 km i w zw. z tym pojawia się pytanie o jakieś miejsce na nocleg dla 5 dorosłych osób i oczywiście "najważniejszego" Prawdopodobna trasa będzie przez Słowację i Węgry (w jednym z tych państw planujemy nocleg) chyba że ktoś z szanownych forumowiczów poradzi coś innego. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki to będzie pierwszy tak daleki wyjazd dla młodego więc stąd moja prośba o pomoc w określeniu trasy, starszyzna da radę przetrzymać dużo mam nadzieję że młody też ale lepiej nie kusić losu i za duże nie szaleć, nie zawracam głowy o koszty, winiety itp. proszę tylko o pomoc w określeniu optymalnej trasy. Co prawda do wyjazdu zostało jeszcze kilka miesięcy, ale wolę mieć sporo czasu na pokombinowanie co do trasy przejazdu.
Pozdrawiam Wszystkich i liczę chociaż na kilka podpowiedzi.