Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z małym dzieckiem, spokój i cisza - gdzie

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek19.72
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek19.72 » 23.05.2006 10:36

Przeczytałem całe forum, znalazłem kilka przydatnych informacji na temat gdzie jechać z dzieckiem, kilka ostrzeżeń gdzie są dyskoteki i hałas ale mam propozycję przyklejenia takiego tematu w którym prezentowane byłyby miejsca do których mozna pojechać z małymi dziećmi, gdzie nie ma tłoku, dyskotek, nocnych hałasów, pijanej i wrzeszczącej młodzieży. Po prostu morze, cisza ODPOCZYNEK (plus jednak jakieś place zabaw dla dzieci i morze właściwe dla nich).

Ja byłem kilka lat temu we Vrbosce gdzie było kilka przydomowych kempingów które mogły takie warunki zapewnić jednka było to już dość dawno temu zresztą wtedy jeszcze ne miałem dziecka i byłem młodszy i aż tak bardzo nie zwracałem na to uwagi.

Macie jakieś propozycje miast/miejsc? Ogólnie w temacie, szczegóły (żeby nie było reklam) na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja ze swej strony mogę przekazać adre fajnego przydomowego kempu j(tylko czy jeszcze aktualne?).
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.05.2006 12:16

Tucepi przynajmniej we wrzesniu..bylo duzo par z dzieciakami...plaza ladna..lekkie zejscie,plytko , miasteczko male ale jak urokliwe:)ja polecam.
http://www.wakacje.ao.pl/
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 23.05.2006 13:25

Baska na Krku - ludzi dużo ale w ubiegłym roku byłem od 26 sierpnia więc już w miarę luźno a placów zabaw i innych atrakcjiod groma. Ważne w której części miejscowości się mieszka - ul. Bodulska - daleko od gwaru , do plaży blisko i ogólnie super :lol:
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 25.05.2006 13:34

Podstrana:

- cisza i spokój,
- plaże z łagodnym zejściem do morza,płytko(dno już od brzegu piaszczyste),
- dużo rodzin z dziećmi,
- praktycznie same kwatery,mini-camp,hotel,
- placu zabaw nie widziałem.
An&Ko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) An&Ko » 25.05.2006 13:44

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone