maalena napisał(a):Na rivie w Makarskiej roi się od statków i stateczków, które codziennie organizują wycieczki na Hvar i nie tylko. Jest w czym wybierać bo w sezonie walczą o każdego turystę. Sama płynęłam na tzw. fish picknik, była to całodzienna wycieczka statkiem na Hvar i Brač oczywiście z rybką winem i rakiją na pokładzie. Płaciłam 100kn ale to było 2 lata temu, ceny mogły podskoczyć.
Lider16 napisał(a):maalena napisał(a):Na rivie w Makarskiej roi się od statków i stateczków, które codziennie organizują wycieczki na Hvar i nie tylko. Jest w czym wybierać bo w sezonie walczą o każdego turystę. Sama płynęłam na tzw. fish picknik, była to całodzienna wycieczka statkiem na Hvar i Brač oczywiście z rybką winem i rakiją na pokładzie. Płaciłam 100kn ale to było 2 lata temu, ceny mogły podskoczyć.
Podskoczyły. Z Podgory na Hvar (Jelsa) i Brac (Bol) z rybami , winem, rakiją na pokładzie to wydatek 180 kun.Dzieci nie płacą.
Asiabube napisał(a):może ktoś wybrał sie na własnie taki wyjazd i zna ceny albo poradzi jak najlepiej zorganizowac ta akurat wycieczke?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne