Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

z Makarskiej do Orebica promem czy dookoła lądem

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
spoxq
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoxq » 29.08.2011 18:19

moze dubluje temat, ale swiezy jestem tu , w archiwum nic konkretnego nie znalazłem.
Czy z Makarskiej ekonomiczniej popłynąć z Ploce na Peljesac czy jechac autem dookoła do konkretnie orebica ???
jaki koszt promu? 2 osoby+auto?

bede wdzieczny za info, bo juz wyjazd tuztuz...

spoxg
swarol
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) swarol » 29.08.2011 20:14

Witam,
prom bodajże 138 kun, bilet za osobę chyba 32 (lub 36) kuny. Czyli wyjdzie Was ok. 120 zł.
Żeby mieć pewność że wjedzxiecie na prom, wypadałoby trochę wcześniej się pojawić.
Ja jadąc w tym roku raz jechałem dookoła a raz promem. I wolę jednak jechać autem te sto parę kilometrów dalej, ale jechać a nie stać i czekać. Powrót promem zrobiłem specjalnie dla dzieciaków - one były zadowolone.
spoxq
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) spoxq » 30.08.2011 05:43

dzieki

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone