Jacek S napisał(a):Miałeś jeden czy dwa obiektywy?
Wszystkie fotki były robione ukochanym, 'podwodnym', aparatem mojej żony.
pzdr
z aparatem z wymiennymi obiektywami ja bym nie ryzykował
longtom napisał(a):Wszystkie fotki były robione ukochanym, .... aparatem mojej żony.
tony montana napisał(a):Z tego co pamiętam to UEFA nie pozwalała na wniesienie na stadion sprzętu foto - możesz dać cynk czy to nieaktualne czy może miałeś jakieś specjalne prawa?
Najprawdopodobniej będę w Poznaniu na meczu w czwartek i zastanawiam się czy jest szansa na wniesienie "małpki"?
pozdro
tony
PS choć z drugiej strony - od czego jest telefon?
longtom napisał(a):Zwykłe małpki miało mnóstwo ludzi, niektórzy całkiem spore kompakty.
Przyjemności w czwartek
pzdr
weldon napisał(a):Franz napisał(a):A ceny pewnie jeszcze lepsze.
w namiocie od 159 zł/os.,
w domku holenderskim od 410 zł/os.,
miejsce pod camper od 159 zł/os.
W tej cenie jest śniadanie i po dwa piwa.
- w Warszawie.
Pusto
a gdzie to dokładnie jest? Nie to, że namiocik chciałabym sobie wynająć - pytam, bom ciekawska, a kontaktu ze światem realnym praktycznie nie mamlongtom napisał(a):Jeszcze mały suplemencik.
Wczoraj przechodziłem obok Fan Zone Carlsberga. Jest tam również pole namiotowe.
Tymona napisał(a):a gdzie to dokładnie jest? Nie to, że namiocik chciałabym sobie wynająć - pytam, bom ciekawska, a kontaktu ze światem realnym praktycznie nie mamlongtom napisał(a):Jeszcze mały suplemencik.
Wczoraj przechodziłem obok Fan Zone Carlsberga. Jest tam również pole namiotowe.
Tymona napisał(a):Pozdrawiam Was serdecznie
Dziękuję za wieści ze świata - i to takiego bliskiego To Wy tę wielką imprezownię macie prawie "pod nosem" No i te namioty - jak to ładnie ująłeś - na "psim" trawniku - mam nadzieję, że Ci namiotowi mieszkańcy żyją jednak w błogiej niewiedzy, i nie do końca wiedzą na czym śpiąlongtom napisał(a):Wszystko wokół Areny. Wejście niedaleko Dorriana, potem część gastronomiczna. W samej Arenie telebim do oglądania meczów. Na końcu pole namiotowe, na tym wielkim "psim" trawniku między górką, kortami a pływalnią.
Nie, nie nie - to my Was jeszcze bardziej serdecznielongtom napisał(a):Tymona napisał(a):Pozdrawiam Was serdecznie
A my Was jeszcze serdeczniej.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe