Franz napisał(a):longtom napisał(a):pospacerujcie z nami bez żadnych zgadywanek.
Zapraszam
Wybrałem tę opcję.
Pozdrawiam,
Wojtek
Ja też !
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):longtom napisał(a):pospacerujcie z nami bez żadnych zgadywanek.
Zapraszam
Wybrałem tę opcję.
Pozdrawiam,
Wojtek
Ja też !
longtom napisał(a):
Normalnie nie wierzę, spacerowałeś tam przecież
Trudno, będziesz szedł w jednej parze z Wojtkiem.
mimo wszystko
pzdr
mariusz-w napisał(a): ... w totka nie grałem ... to i tu dam sobie spokój
... ale tylko ze zgadywaniem.
Pozdrawiam
nomad napisał(a):Longtom potwierdzę swoją obecność biorąc chociaż udział w Twoim konkursie , a i takie późniejsze przywitanie chyba też zostanie przyjęte.
1-O
pomiędzy 6 i 7- W
4-S
5-T
Pozdrawiam.
longtom napisał(a):"W" tu nie trafiłeś, ale tylko o jakieś 300m
nomad napisał(a):longtom napisał(a):"W" tu nie trafiłeś, ale tylko o jakieś 300m
i to punkt 8 jest jak najbardziej właściwy.
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):
mimo wszystko
pzdr
No tak ... ale Wiesz ja jakoś zagadek nigdy nie lubiłem, krzyżówek nigdy nie rozwiązywałem ... w totka nie grałem ... to i tu dam sobie spokój
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):
No tak ... ale Wiesz ja jakoś zagadek nigdy nie lubiłem,... to i tu dam sobie spokój
To tak jak ja.
Lidia K napisał(a):... a w domu Twoich zdjęć widzę tak mało, tak tylko odrobinę, prawie wcale. Nie rozumiem dlaczego, z fmixa nie tylko Ty przecież pokazujesz zdjęcia na cro.
Lidia K napisał(a):Nie rozumiem dlaczego, z fmixa nie tylko Ty przecież pokazujesz zdjęcia na cro.
weldon napisał(a):Sposób kompresji fmixa powoduje, że nierzadko te zdjęcia u Tomka mają po 700 kb i więcej.
W sumie kompresja do 300 kB, przy wielkości 800 pikseli, jest wystarczająca dla oglądania.
W innych postach bywa też tak, że, są zdjęcia po 100-150 kB, a więc ładowanie całej strony następuje błyskawicznie.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe