Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Łodzi na wyspę Brać bez noclegu w drodze

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cropolak
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cropolak » 05.06.2012 15:05

tylko ten modem usb na kartę trzeba mieć bez simlocka :) chyba ze masz jakis oryginalny z tej sieci vip
bogge
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogge » 08.06.2012 06:41

Planuję kupić na miejscu modem i kartę, żeby się niepotrzebnie nie motać na urlopie ;)
bogge
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogge » 18.06.2012 07:43

12 DDW i jak Chorwacka reprezentacja awansuje dalej, to chyba już wiem komu będę kibicować ;-)

Ktoś jeszcze jedzie w nocy z piątku na sobotę?

Pozdrawiam
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 18.06.2012 19:51

Witaj bogge.
Znamy się z innego forum.
Jeszcze się zastanawiam, o której wyjedziemy, ale myślę, że nie później niż o 20.00 Boję się trochę soboty i korków. Już je nieraz przerabiałem i chcę ich w tym roku uniknąć.
Jadę tędy w tym roku: http://goo.gl/maps/9ghT więc być może do zobaczenia na miejscu.
PS
Pamiętaj, że tam jest dużo kafejek internetowych.
Ostatnio edytowano 19.06.2012 06:18 przez Adam,K, łącznie edytowano 1 raz
bogge
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogge » 18.06.2012 22:35

Witaj,

No my z przymusu jedziemy w nocy, bo niestety do wieczora jeszcze praca, a trzeba złapać również sen przed drogą ;)

Ja mówiąc szczerze zdam się na automapę, nie planuję aż tak bardzo trasy oprócz wpisania aby ominąć Węgry :)

Liczę na jakiś dostęp do sieci, ale już tutaj wyczytałem, że dają radę karty startowe na dostęp do sieci, więc kupię jakiś modemik z kartą i heja wieczorami :)

Pozdrawiam i być może do zobaczenia na wyspie coby jakiegoś browarka spić ;)
bogge
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bogge » 04.07.2012 19:22

Witam z wyspy :-)

Wyjazd o 2:15 nad ranem 30 Czerwca, o 16.55 już czekaliśmy na prom, który odpływał dopiero o 18.00. 19.00 wyjazd z promu w Supetarze, odbiór kluczy do domu z agencji, zakupy w Lidlu i bziuuuuuu do Povlji :)

Miejscowość niezwykle cicha (oprócz dzwonów kościoła) woda cudownie ciepła, pogoda doskonała, dom w porządku czego chcieć więcej? :-)

Polecam wszystkim niezdecydowanym, więcej na razie nie piszę, bo wracam do cieszenia się urlopem :-)

Większa relacja później, pewnie po powrocie :-)
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Z Łodzi na wyspę Brać bez noclegu w drodze - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone