czy ktoś z was jechał taką trasą? chcemy ominąć Austrię ze względu na winiety, podobno tą trasą jest taniej. Jedziemy pierwszy raz i wszelkie wskazówki się przydadzą. Najlepiej jak najkrótszą trasą.
Z góry dzięki za wszelkie info
stopczyk22 napisał(a):czy ktoś z was jechał taką trasą? chcemy ominąć Austrię ze względu na winiety, podobno tą trasą jest taniej. Jedziemy pierwszy raz i wszelkie wskazówki się przydadzą. Najlepiej jak najkrótszą trasą.
stopczyk22 napisał(a):czy ktoś z was jechał taką trasą? chcemy ominąć Austrię ze względu na winiety, podobno tą trasą jest taniej. Jedziemy pierwszy raz i wszelkie wskazówki się przydadzą. Najlepiej jak najkrótszą trasą.
adam_cro napisał(a): wolę jechać za karę w HR przez góry od Karlovaca niż jeszcze raz przez H i SK.
pozdrav
adam_cro
arturo72 napisał(a):adam_cro napisał(a): wolę jechać za karę w HR przez góry od Karlovaca niż jeszcze raz przez H i SK.
pozdrav
adam_cro
a cóż to za kara ? Ja bym powiedział,że to ciekawa przygoda i część zaczętego urlopu typu wycieczka przez górskie trasy czyli sama przyjemność ! Dla mnie autostrady mogły by nie istnieć na urlopie,co innego w kraju...
Jeśli to dla ciebie ma być kara,to zdecydowanie polecam taką karę przez H i SK
Piotrek_B napisał(a):arturo72 napisał(a):adam_cro napisał(a): wolę jechać za karę w HR przez góry od Karlovaca niż jeszcze raz przez H i SK.
pozdrav
adam_cro
a cóż to za kara ? Ja bym powiedział,że to ciekawa przygoda i część zaczętego urlopu typu wycieczka przez górskie trasy czyli sama przyjemność ! Dla mnie autostrady mogły by nie istnieć na urlopie,co innego w kraju...
Jeśli to dla ciebie ma być kara,to zdecydowanie polecam taką karę przez H i SK
Też mam ten sam problem co Ty - tzn nie wiem o co chodzi z tą karą. Jeżdzę do HR przez Słowację i Węgry bo jak dla mnie jest to po prostu wygodne i najszybsze rozwiązanie (przez Austrie równiez jeździłem). Co ta trasa ma wspólnego z kara to nie wiem. Może autor powie nam co miał na myśli Takie stwierdzenia są bezsensowne i wprowadzają w błąd szczególnie "cro_nowicjuszy". Trasa przez SK i H jest normalna jak każda inna - jednemu jest po drodze innemu nie. Pozdrav
Zdecydowanie polecam Ci:
Łódź-Katowice-Cieszyn-Brno-Mikulov-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagrzeb-autostradą prawie do Trogiru. I nie dam się nikomu przegadać że droga przez SK i H jest lepsza!! Dwa razy próbowałem i NIGDY WIĘCEJ!! :D wolę jechać za karę w HR przez góry od Karlovaca niż jeszcze raz przez H i SK.
pozdrav
adam_cro
tomekj69 napisał(a):stopczyk22 napisał(a):czy ktoś z was jechał taką trasą? chcemy ominąć Austrię ze względu na winiety, podobno tą trasą jest taniej. Jedziemy pierwszy raz i wszelkie wskazówki się przydadzą. Najlepiej jak najkrótszą trasą.
Też mam zamiar jechać ta trasą po raz pierwszy.
Wyruszam 01.07. i jadę do Szibenika.
jeżeli termin by odpowiadał, to we dwa auta byłoby raźniej.
stopczyk22 napisał(a):tomekj69 napisał(a):stopczyk22 napisał(a):czy ktoś z was jechał taką trasą? chcemy ominąć Austrię ze względu na winiety, podobno tą trasą jest taniej. Jedziemy pierwszy raz i wszelkie wskazówki się przydadzą. Najlepiej jak najkrótszą trasą.
Też mam zamiar jechać ta trasą po raz pierwszy.
Wyruszam 01.07. i jadę do Szibenika.
jeżeli termin by odpowiadał, to we dwa auta byłoby raźniej.
dzięki serdeczne wam wszystkim!!! wybieram jednak opcje Słowacja Węgry.
a co do wyjazdu to my wybieramy się raczej ok 25.06 maksymalnie do końca czerwca.
pomogliście mi bardzo. to ułatwia całą wyprawę kierując się poradami ludzi którzy już jechali. do zobaczenia w CRO!!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi