romuald22 napisał(a):mac30 napisał(a):Ile płaciliście za rejs?
W tym roku oferta "naganiacza" z Biogradu - 270 HRK za osobę dorosłą.
Z Zadaru podobnie.
Taniej bo bliżej i ..... więcej statków.
Z Zadaru podobnie.
Z Zadaru podobnie.
Janusz Bajcer napisał(a):Najbliżej jest Zadar.
tommek82 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Najbliżej jest Zadar.
@Janusz Bajcer
a jest sens wyprawić się dalej? Np do Pakostane?
Czy takie wyprawy powinno się rezerwować wcześniej czy jechać rano "na pałę"?
Będę bardzo wdzięczy jeśli miałby ktoś podzielić się linkiem albo kontaktem do sprawdzonego organizatora rejsów.
tommek82 napisał(a):Czy takie wyprawy powinno się rezerwować wcześniej czy jechać rano "na pałę"?
Będę bardzo wdzięczy jeśli miałby ktoś podzielić się linkiem albo kontaktem do sprawdzonego organizatora rejsów.
zimarek napisał(a):Jako, że planujemy wakacje w Bibinje koło Zadaru i chcemy zwiedzić Kornati, to mam pytanko, skąd polecacie rejs, ewentualnie może konkretny wskazanie na statek (przewożnik?). Czy w czasie takiego rejsu zapewniają również jakieś napoje i jedzenie? Jak jest z cenami?
zimarek napisał(a):Jako, że planujemy wakacje w Bibinje koło Zadaru i chcemy zwiedzić Kornati, to mam pytanko, skąd polecacie rejs, ewentualnie może konkretny wskazanie na statek (przewożnik?). Czy w czasie takiego rejsu zapewniają również jakieś napoje i jedzenie? Jak jest z cenami?
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne