Malen napisał(a):Piękny Rab. Oglądałam już zdjęcia w innych relacjach. Może zauroczyć. Jakie tam plaże? Podobno nic ciekawego niestety.
mchrob napisał(a): Ale dla wielbicieli piasku i płytkiej wody na pewno jest "słynna" rajska plaża w Lopar.
mchrob napisał(a):Decydujemy się na plaże Čista, przejeżdżając wielokrotnie widzieliśmy drogowskazy wskazujące na dojazd do niej.
........
Po wczorajszym dniu zostało jeszcze trochę wiatru i paski zalew cieszy widok pięknym falowaniem
Przeważnie jest płaski jak stół do snookera a dzisiaj miła odmiana.
Malen napisał(a):
Plaża Čista dość zatłoczona, ale widok z plaży bossski
Paski Zalew to jest to!
walp napisał(a):Taki "płaski stół" mieliśmy podczas ubiegłorocznego pobytu. Czasami mi tych fal brakowało.
Katerina napisał(a):Melduję się ...mocno spóźniona Niektórzy nie próżnowali w przerwie świątecznej i po niej, widzę
Kolejna relacja - skarbnica informacji o Pagu - jak znalazł dla mnie przed kolejnymi wakacjami Ale na południe też z przyjemnością popatrzę
Przeczytałam kilka pierwszych odcinków i będę nadrabiać dalej
mchrob napisał(a):Zdjęcie słąbej jakości (komórka i noc) ale uzmysłowiło mi jak starsza latorośl nam wyrosła. Tu dogania mamę a dzisiaj już powoli dogania tatę. A jeszcze tak niedawno trzeba go było wózkiem wozić
beatabm napisał(a):Płaski zalew równa się zero wiatru równa sie brak mozliwości płynięcia.
I jak tu odwiedzić ten ksieżyc?????
Wasze fale to jest to
walp napisał(a):mchrob napisał(a):To była nasza ostatnia kąpiel w zalewie - mam nadzieję że nie ostatnia
No proszę jaki zbieg okoliczności.
anakin napisał(a):Jak "Księżyc" to ja chętnie zerknę.
piotrf napisał(a):Melduję odrobienie zaległości w Twojej relacji - bardzo mi się podobało
Michale , to już tylko mały błysk ciupagi jak zostaniesz Dziadkiem
mchrob napisał(a):Sam most też bardzo jest fotogeniczny.
anakin napisał(a):Krótsza i mniej męcząca trasa wiedzie przez prom, jednak zdjęcie przy paškim moście obowiązkowe ...
Powrót do Nasze relacje z podróży