pomorzanka zachodnia napisał(a):Dołączam do czytających. Pag zawsze mile widziany. A potem jeszcze południe .
Zapraszam bardzo serdecznie.
travel napisał(a):Malen napisał(a):Cześć Michał.
Ten skrawek plaży pod apartmenem na moje oko niczego sobie byłabym usatysfakcjonowana, co nie znaczy, że nie zamierzam się nigdzie ruszać z miejsca
Girenica też w planach naszego skąpego czterodniowego pobytu
Zapewniam Cię ,że ten skrawek plaży wygląda ładnie tylko na zdjęciach .
Wystarczy pojechać jakieś 3km w lewo od tej plaży na plaże Bosany i wtedy zobaczysz co naprawdę jest niczego sobie.
A Girenica też warta jest odwiedzenia
Malen napisał(a):Jasne. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości Wszystkie te piękne miejsca oglądałam w relacjach
i nie zamierzamy siedzieć na plażach w mieście. Myślę tylko, że na obrzeżach, też czasem można znaleźć kawałek czegoś znośnego do pierwszego szybkiego kontaktu, w pierwszym dniu po przyjeździe
travel napisał(a):Malen napisał(a):Jasne. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości Wszystkie te piękne miejsca oglądałam w relacjach
i nie zamierzamy siedzieć na plażach w mieście. Myślę tylko, że na obrzeżach, też czasem można znaleźć kawałek czegoś znośnego do pierwszego szybkiego kontaktu, w pierwszym dniu po przyjeździe
Do pierwszego kontaktu to może być plaża Pirka 650m na lewo - całkiem znośna jest
Malen napisał(a):Mój przewidywany apartman jest jeszcze kawałeczek dalej w stronę Bosany. Motam się co chwilę, czy zmienić lokum na coś bliżej miasta
Iza, poradzisz czy warto?
mchrob napisał(a):Tak więc już późną jesienią zaczęliśmy przeglądać forum (szczególne podziękowania dla Habanero i Igłą pini za ich relacje) a potem booking i stanęło że jedziemy na tydzień na Pag a drugi tydzień spędzimy w Mlini.