tyniolek napisał(a):Ach z Tego Dnia coś się da zrobić
Też było cycato
To czekamy na fotki i relację, i nie chce słyszeć wymigiwania się
tyniolek napisał(a):Ach z Tego Dnia coś się da zrobić
Też było cycato
wiolek_lp napisał(a):Pomysł ekstra ale przy starszych dzieciakach Przy naszych rozbrykanych 5 i 7 latkach nie ma szans niestety, ale może kolejny rok będzie Korcula i ponownie troszkę Hvar, kto wie ?
wiolek_lp napisał(a):wiolek_lp napisał(a):Pomysł ekstra ale przy starszych dzieciakach Przy naszych rozbrykanych 5 i 7 latkach nie ma szans niestety, ale może kolejny rok będzie Korcula i ponownie troszkę Hvar, kto wie ?
Wróciłam do Twojej relacji ponownie i spotkałam swoje wpisy I co ? Właśnie w tym roku będzie Korcula z Hvarem A planując, nie pamiętałam nawet, że coś takiego kiedyś pisałam
tyniolek napisał(a):Pozostaje tylko czekać na relację
wiolek_lp napisał(a):Oj żałować na pewno nie będziemy, już to wiem A nawet twierdzę, że będą to nasze najlepsze wakacje Jeszcze tylko 73 dni i się przekonamy I szkoda mi bardzo, że nie relacjonowałaś swojej podróży poślubnej Z chęcią bym poczytała...
tomekkulach napisał(a):tyniolek napisał(a):Pozostaje tylko czekać na relację
Twoją z Kefalonii
Paroma zdaniami siem zadowolem
i stadem fotek
tyniolek napisał(a): Żeby tylko Kefalonia była
tyniolek napisał(a):
Może zacznę, bo w tym roku pojadę do Duperkowa co najwyżej
:
lotnikwsk napisał(a):Duperkowo
piękna okolica ja tam parę lat jeździłem jak budowałem dom
ale relacji nie było ani jednej
PS a czemu taki kiepski sezon ?
wiolek_lp napisał(a):tyniolek napisał(a):Musimy zacisnąć pasa, kto by chciał lata mieszkać z teściami?
Racja, chodź myślałam, że "coś" się stworzyło
CROnikiCROpka napisał(a):wiolek_lp napisał(a):tyniolek napisał(a):Musimy zacisnąć pasa, kto by chciał lata mieszkać z teściami?
Racja, chodź myślałam, że "coś" się stworzyło
Moja myśl pierwsza też taka była
pomorzanka zachodnia napisał(a):Cieszę się, że ktoś odkopał Twoje obydwie relacje. Dzięki temu i ja mogłam przeczytać(oj bardzo szybko się czyta ). Pozdrawiam
CROdzinka.pl napisał(a):Witam,
Trafiliśmy na tę relację ponieważ chcemy powspominać Korculę z 2015 i Hvar z 2016, w tym roku wracamy na Hvar z rowerami. A tu taki surprajz nasze pierwsze zdjęcie na Cro.pl, nie nasze tylko naszego samochodu
Pamiętam ten dzień to był nasz ostatni na Hvarze i pierwszy chyba deszczowy potem ruszyliśmy na Pag.
Pozdrawiamy
Asia i Artur