beatabm napisał(a):Pisać!!!!! Będziemy czekać!!!!! Ale najpierw poprosimy o zdjęcia z tego ważnego momentu
A potem podróż...ta najlepsza bo pośl....
CROnikiCROpka napisał(a):Jak zwykle fajnie się z Wami podróżowało
Czekam na kolejną relację nawet jak będzie w innym dziale
Adek99 napisał(a):Fajna objazdówka na zakończenie wyjazdu, wielkie dzięki za relację. Już zapisuje się na następną .
AdamZ napisał(a):Dzięki za piękną relację i oczywiścietyniolek napisał(a):skończyłam moją drogę przez męki na studiach i ......... rozpoczęcia kolejnego etapu
gratulacje i wszystkiego najlepszego w kolejnym etapie
kiedyż to nam zleciało ćwierć wieku etapowania
janusz07 napisał(a):Dziękuję za piękna relację i piękne wspomnienia. Najlepsze życzenia na po studiach i przed TYM dniem.
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Jak zwykle fajnie się z Wami podróżowało
To będzie pierwszy raz jak pojedziemy w różne strony... Dwie relacje jak dotąd trochę się nakładały
słoma79 napisał(a):Ładnie przeciągnęłaś...kolejne wakacje już w toku, a u Ciebie 2016 ale za to jakie W jakim dziale byś nie napisała relacji po TYM dniu...będę
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Jak zwykle fajnie się z Wami podróżowało
To będzie pierwszy raz jak pojedziemy w różne strony... Dwie relacje jak dotąd trochę się nakładały
Do tej pory dreptałyśmy sobie po piętach, kto wie co będzie za rok
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Jak zwykle fajnie się z Wami podróżowało
Do tej pory dreptałyśmy sobie po piętach, kto wie co będzie za rok
A za rok Ty wracasz na Pelješac?
Onlyhope napisał(a):Witaj ponownie.
Jeśli chodzi o Szybenik , to musicie koniecznie odwiedzić go na dłużej. Z początku miasto wydaje się być zbliżone wyglądem do pozostałych , ale dzień po dniu odkrywa się piękno tego miejsca i masę atrakcji, które w sobie skrywa! Zapraszam cię do przeczytania mojej relacji właśnie z Szybenika : szybenik-trogir-split-milosc-zlosc-i-zauroczenie-t49212.html
Co do Hvaru ...wyjazd coraz bliżej, a ja już tworzę listę tego co chcemy zobaczyć. Oczywiście relacja z wyjazdu również zostanie poczyniona!
Pozdrawiam!
Kasia i Krzyś napisał(a):Lubię takie sentymentalne powroty do miejsc w Cro, w których byliśmy podczas wcześniejszych wyjazdów, to uczucie, gdy idziesz w kierunku punktów, które kiedyś już Cię urzekły i znów robią z Tobą to samo
Tegoroczny wyjazd już, niestety, za nami, mieliśmy kilka takich powrotów, w tym do Šibenika, w którym spędziliśmy fajne popołudnie i wieczór - tego się nie da poczuć będąc tylko przejazdem, więc polecam dłuższy pobyt.
Dzięki za sympatyczną relację, Stari Grad, jak i cały Hvar, to wyjątkowe miejsce
Katerina napisał(a):Gorzko,gorzko
Serdeczne gratulacje Ale fajnie macie, z rozrzewnieniem przypominam sobie mój ślub.
janusz07 napisał(a):Najlepsze życzenia miłości i wielu udanych podróży.
Powrót do Nasze relacje z podróży