Katerina napisał(a):Na chwilę człowiek wypadnie z relacji, a tu towarzystwo rozcycane i skacowane, i nawet nie wiadomo czy coś dla mnie zostawili..
Fajny ten Pałac, niestety , gdy byłam na Hvarze we wrześniu 2013, to z jakiegoś powodu był zamknięty dla zwiedzających
To i zobaczyłam u Ciebie.Piękny ogród.
Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
słoma79 napisał(a):Ja tam piwny jestem ale prosiek trafił w moje kubki smakowe ciekawe czy leją go też w cyce ?
Katerina napisał(a):beatabm:"Nie wytrzymam, Kateriana - Strażniczko Cyca, miałaś go pilnować a tu rozlazł się po okolicy "
Święta były, Cyca nadszarpnęłam lekko - czujność straciłam - ot i masz...Obiecuję,że będę twarda i ostra od dzisiaj
elka21 napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Już widzę, gdzie się trzeba wdrapać
A później, do którego stolika się przysiąść
Kasia i Krzyś napisał(a):palucha sobie rozwaliłam o jakieś kamory, bo też w sandałkach wspinałam się na wzgórze
ale dla widoku warto było
szkoda, że nie wysiedzieliśmy do zmroku, bo wtedy jeszcze fajniej
Katerina napisał(a):Na chwilę człowiek wypadnie z relacji, a tu towarzystwo rozcycane i skacowane, i nawet nie wiadomo czy coś dla mnie zostawili..
Fajny ten Pałac, niestety , gdy byłam na Hvarze we wrześniu 2013, to z jakiegoś powodu był zamknięty dla zwiedzających
To i zobaczyłam u Ciebie.Piękny ogród.
Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
elka21 napisał(a):Katerina napisał(a):Nie pijcie tu tyle, niedługo majówka - trzeba oszczędzać siły na długi weekend
A to nie wiesz, że trening czyni mistrza . Tak bez rozgrzewki stawać od razu do zawodów, może wtedy zabraknąć kondycji, i długo nie pocycasz
dhmegi napisał(a):Bardzo super klimat w tym pałacu Petra Hektorovića. Spodobało mi się tam.
beatabm napisał(a):Piękny ten pałać, zakątki mnie urzekły z rana, dzięki
beatabm napisał(a):słoma79 napisał(a):Ja tam piwny jestem ale prosiek trafił w moje kubki smakowe ciekawe czy leją go też w cyce ?
Prosieaka w cyca Takiego słodkiego
ruzica napisał(a):dhmegi napisał(a):Bardzo super klimat w tym pałacu Petra Hektorovića. Spodobało mi się tam.
Jako typowa sknera zapytam- do tego pałacu są bilety? A jak tak to po ile
tyniolek napisał(a):ruzica napisał(a):Jako typowa sknera zapytam- do tego pałacu są bilety? A jak tak to po ile
Tak! Są bilety. Teraz tak, narzeczony twierdzi, że było drogo, mi się wydaje, że tanio - wypośrodkujmy i powiedzmy 20-25kn /os. Miałam nawet zachowane bilety! Ale remont mam i wszystko mi się pałęta gdzie popadnie. A na wejściu dostaniesz obszerny przewodnik w języku polskim
tyniolek napisał(a):Racja racja, już myślałam, że długi weekend to się poprawię
beatabm napisał(a):tyniolek napisał(a):Racja racja, już myślałam, że długi weekend to się poprawię
tyniolek weekend się skończył, gdzie relacja? Przywołuję Cię do porządku
Powrót do Nasze relacje z podróży