tyniolek napisał(a):Wiecie kiedy w końcu poczułam, że to jest to, na co czekałam tyle czasu? Tunel Sv Rok: temperatura przed -> 11°C, za -> 21°C
Nie na darmo tunel ma drugą nazwę
"Zimno - Ciepło"
tyniolek napisał(a):Wiecie kiedy w końcu poczułam, że to jest to, na co czekałam tyle czasu? Tunel Sv Rok: temperatura przed -> 11°C, za -> 21°C
CROnikiCROpka napisał(a):Korcula, oj tak
jak jeździliśmy po wyspie to Medvienjak też nam wpadł w oko, także może kiedyś, kto wie...
Vjetar napisał(a):Poczęstowałem się winkiem. Dobre...
Pzdr
Janusz Bajcer napisał(a):tyniolek napisał(a):Wiecie kiedy w końcu poczułam, że to jest to, na co czekałam tyle czasu? Tunel Sv Rok: temperatura przed -> 11°C, za -> 21°C
Nie na darmo tunel ma drugą nazwę
"Zimno - Ciepło"
marek leon napisał(a):Siadam obok i podziwiam ten piękny widok z tarasu.
neska213 napisał(a):Coś w sam raz na skołatane nerwy...Chętnie popatrzę, poczytam, czyli pełen luz
Belluna napisał(a):Korčula moje wielkie zakochanie, Hvar to już moja wielka miłość, więc jestem i ja.
Piter_M napisał(a):Zasiadam i ja
bo może w przyszłym roku będzie Hvar.
agaluszka33 napisał(a):zdążyłam !!!,więc szybko się przysiadam.Miło powspominac Cro,a juz tym bardziej, że w tym roku urlop spędziłam na remoncie...Witam wszystkich!!!
słoma79 napisał(a):To i ja się przyłączę
tyniolek napisał(a):słoma79 napisał(a):To i ja się przyłączę
Super! To mi przypomniało o pewnej paczce, która czeka na wysłanie... Obiecuję, że w tym tygodniu pójdzie
maniust napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Nie na darmo tunel ma drugą nazwę
"Zimno - Ciepło"
2 razy odczułem że tunel ma drugą nazwę "Zimno - Piżdzi".
Powrót do Nasze relacje z podróży