tyniolek napisał(a): lotnikwsk napisał(a):
Pięknie ja jednak nie doszedłem
.....po prostu z braku czasu
Albo piwa zabrakło w kapsie?
Eeee , tam piwa
autem jechałem z Hvaru
a jak prowadzę to staram się nie pić
tyniolek napisał(a): lotnikwsk napisał(a):
lotnikwsk napisał(a):tyniolek napisał(a): lotnikwsk napisał(a):
Eeee , tam piwa
autem jechałem z Hvaru
a jak prowadzę to staram się nie pić
CROnikiCROpka napisał(a):Fajnie Ci się udało z tą twierdzą i widokiem prawie by night. Super się to prezentuje
Ze zdjęć miasto Hvar mi się podoba, jestem ciekawa jak będzie w realu
lotnikwsk napisał(a):Hvar w nocy też piękny
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Fajnie Ci się udało z tą twierdzą i widokiem prawie by night. Super się to prezentuje
Już niedługo nam opiszesz
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Fajnie Ci się udało z tą twierdzą i widokiem prawie by night. Super się to prezentuje
Już niedługo nam opiszesz
Nie tak niedługo niestety Jedziemy, tak jak zwykle, na koniec sierpnia dopiero, więc jeszcze dobrych parę miesięcy do wakacji
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nie tak niedługo niestety Jedziemy, tak jak zwykle, na koniec sierpnia dopiero, więc jeszcze dobrych parę miesięcy do wakacji
Zleci ja nawet nie wiem dokąd i kiedy pojadę
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nie tak niedługo niestety Jedziemy, tak jak zwykle, na koniec sierpnia dopiero, więc jeszcze dobrych parę miesięcy do wakacji
Mam nadzieję, że zleci. Już się nie mogę doczekać urlopu
Jak nie wiesz dokąd pojedziesz? Do Chorwacji
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Nie tak niedługo niestety Jedziemy, tak jak zwykle, na koniec sierpnia dopiero, więc jeszcze dobrych parę miesięcy do wakacji
Mam nadzieję, że zleci. Już się nie mogę doczekać urlopu
Jak nie wiesz dokąd pojedziesz? Do Chorwacji
No właśnie nie
tyniolek napisał(a):Były takie myśli Jeszcze do końca nie wiemy chociaż już się powoli klaruje... A może zupełnie inny kierunek ? zależy... Ile uzbieramy pinionszków
Ale taki Balkan-trip byłby super
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):Były takie myśli Jeszcze do końca nie wiemy chociaż już się powoli klaruje... A może zupełnie inny kierunek ? zależy... Ile uzbieramy pinionszków
Ale taki Balkan-trip byłby super
Wakacje w kilku miejscach są fajne. Zresztą, miałaś super objazdówkę dwa lata temu, więc sama wiesz ile to dostarcza wrażeń
Tylko ta kasa.... z chęcią bym została testerem wakacji w Chorwacji
Powrót do Nasze relacje z podróży