figusek napisał(a):Martyna muszę Cię przywołać do porządku ! Czekam na wpis
czyli nie jestem sam
CROnikiCROpka napisał(a):Ładna plaża, choć faktycznie woda jakaś taka mało przejrzysta. Może kwestia dnia, pogody.
A co do Anglików... nikt mnie tak nie potrafi wku...rzyć na wakacjach, jak młodzi Anglicy. Do Polaków już przywykłam.
CROnikiCROpka napisał(a):Na Korculi były tłumy nastolatków siedzących w knajpach i gapiących się w smartfony. Mój narzeczony ma alergię na nich, szczególnie na młode Angielki, bo one mają taki strasznie pretensjonalny ton głosu
wiolek_lp napisał(a):ehh w taki dzień jak dzisiaj aż bolą takie widoki oby do lata...
czekam na cudowne M. Hvar
figusek napisał(a):Plaża z góry wygląda lepiej niż z dołu
tyniolek napisał(a):Ale warto zobaczyć, to na pewno mam nadzieję, że kiedyś się wybierzesz, chociaż i tak Ci zazdroszczę Pelješca i pewnie Korčulki
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):Ale warto zobaczyć, to na pewno mam nadzieję, że kiedyś się wybierzesz, chociaż i tak Ci zazdroszczę Pelješca i pewnie Korčulki
A właśnie, tak krzyczałaś w mojej relacji, że gdzie ta Korculka, no to informuję, że jest - i to od dwóch dni
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):Ale warto zobaczyć, to na pewno mam nadzieję, że kiedyś się wybierzesz, chociaż i tak Ci zazdroszczę Pelješca i pewnie Korčulki
A właśnie, tak krzyczałaś w mojej relacji, że gdzie ta Korculka, no to informuję, że jest - i to od dwóch dni
O kurczę! Kompletnie nie miałam czasu ostatnie dni, dzisiaj też dopiero odpisuję, wieczorem spokojnie siądę w domu i poczytam, bo na telefonie za małe obrazki
lotnikwsk napisał(a):Pięknie ja jednak nie doszedłem
.....po prostu z braku czasu
CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):tyniolek napisał(a):Ale warto zobaczyć, to na pewno mam nadzieję, że kiedyś się wybierzesz, chociaż i tak Ci zazdroszczę Pelješca i pewnie Korčulki
O kurczę! Kompletnie nie miałam czasu ostatnie dni, dzisiaj też dopiero odpisuję, wieczorem spokojnie siądę w domu i poczytam, bo na telefonie za małe obrazki
To przeglądaj i nadrabiaj, bo ja tu już dziś będę kolejną część tworzyć, a Ty wiesz pewnie, co będzie w kolejnej części
Powrót do Nasze relacje z podróży