figusek napisał(a):............. czekam na kolejny odcinek !
figusek napisał(a):Zatoczka przypomina mi tę w Žuljanie czekam na kolejny odcinek !
Darkos napisał(a):figusek napisał(a):............. czekam na kolejny odcinek !
Też bym chciał
zwłaszcza, że widzę w zajawce Pokrivenik
byłem tam dwa razy w 2001 i chyba 2006
ale kolejny odcinek będzie pewnie "za rok"
A wczoraj minęło CI dwa lata na forum (po rejestracji)
tyniolek napisał(a):figusek napisał(a):Zatoczka przypomina mi tę w Žuljanie czekam na kolejny odcinek !
To już w przyszłym roku, ale obiecuję, że szybkoDarkos napisał(a):figusek napisał(a):............. czekam na kolejny odcinek !
Też bym chciał
zwłaszcza, że widzę w zajawce Pokrivenik
byłem tam dwa razy w 2001 i chyba 2006
ale kolejny odcinek będzie pewnie "za rok"
A wczoraj minęło CI dwa lata na forum (po rejestracji)
Ojej, rzeczywiście! W dodatku wczoraj napisałam pięćsetny post, jestem prawdziwym Cromaniakiem
Sama sobie zrobiłam mały prezent urodzinowy, dzisiaj mi stuknęły kolejne 18-ste urodziny
A Hvar niebawem
tyniolek napisał(a):Daje to jednak niesamowite kolory, które wyglądają aż nienaturalnie. Mówiłam, że pomarańczowe, ale teraz mi się wydają różowe? Z pomarańczowym? W tych sprawach chyba jestem bardziej jak mężczyzna :/ W każdym razie w połączeniu z lazurem robią robotę
Roxi napisał(a):figusek napisał(a):Teraz pora na Hvar !!!
Trudno się tutaj nie zgodzić.
dhmegi napisał(a):tyniolek napisał(a):Daje to jednak niesamowite kolory, które wyglądają aż nienaturalnie. Mówiłam, że pomarańczowe, ale teraz mi się wydają różowe? Z pomarańczowym? W tych sprawach chyba jestem bardziej jak mężczyzna :/ W każdym razie w połączeniu z lazurem robią robotę
A mnie ten kolor kojarzy się z delikatną, wysuszoną lawendą (każdy ekran inaczej oddaje kolory), więc to znak, że wyruszasz na Hvar, czyli Lawendową Wyspę.
Magda O. napisał(a):Jestem ciekawa, jak wypadł w Twoich oczach Hvar po Korčuli. Długo była moim miejscem nr.1 w Chorwacji, dopóki nie zdetronizował jej Pelješac, więc doskonale rozumiem Twój zachwyt. Jeśli jednak Hvar zachwycił Cię jeszcze bardziej, to... dlaczego mnie tam jeszcze nie było?...
Edi1012 napisał(a):Jestem troszkę późno...ale lepiej późno niż wcale. Relacja nadrobiona teraz będzie już na bieżąco. Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży