Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z Korčuli na Hvar przez Drvenik, czyli znowu nam nie wyszło!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
słoma79
Cromaniak
Re: Z Korčuli na Hvar przez Drvenik, czyli znowu nam nie wys

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 02.11.2016 19:39

Długo jeszcze będę zbierał szczękę...cudnie :hearts:
Kasia i Krzyś
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia i Krzyś » 02.11.2016 19:52

cudna ta wieczorna Korčula :hearts:
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 02.11.2016 20:07

Lubię tu zaglądać. Piękna relacja, piękne zdjęcia i piękna obsada :wink: Pozdrawiam :papa:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 02.11.2016 20:35

CROnikiCROpka napisał(a):Obroniła się :hearts:

Piękne zdjęcia!

lotnikwsk napisał(a):Piknie
Nic nie musisz pisać ,wszystko widać :D

słoma79 napisał(a):Długo jeszcze będę zbierał szczękę...cudnie :hearts:

Kasia i Krzyś napisał(a):cudna ta wieczorna Korčula :hearts:

Habanero napisał(a):Lubię tu zaglądać. Piękna relacja, piękne zdjęcia i piękna obsada :wink: Pozdrawiam :papa:

Dziękuję wam wszystkim :hearts: :hearts: Tak myślałam, że przy Korčuli to każdy wymięknie :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
AdamZ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamZ » 02.11.2016 20:56

tyniolek napisał(a): daj mi jeszcze po mojej Korčuli pobalować, zanim dopłyniemy do Hvaru :D

I całe szczęście że Autorka nie dała się z Korčuli wyrzucić :) Cudne zdjęcia.
To ulubione rzeczywiście ma swój klimat, brakuje jeszcze wchodzącej po schodach modelki w czerwonym kostiumie i kapeluszu z lat 60' kiedy to po ulicach śmigały Renówki 4.
Ten czerwony akcent, malina :mrgreen:
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 02.11.2016 21:00

Piękna ta Twoja wieczorna Korczula :hearts:

A przed chwilą w swojej relacji przekonywałam Kasię i Krzysia o wyższości września nad innymi miesiącami.
Prawda ,że wieczory też są piękne? A we wrześniu nie nie trzeba tak długo nie nie czekać.
U ciebie to końcówka sierpnia, ale to prawie jak wrzesień :mrgreen:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 02.11.2016 21:33

AdamZ napisał(a):To ulubione rzeczywiście ma swój klimat, brakuje jeszcze wchodzącej po schodach modelki w czerwonym kostiumie i kapeluszu z lat 60' kiedy to po ulicach śmigały Renówki 4.
Ten czerwony akcent, malina :mrgreen:

Audrey Hepburn ze Śniadania u Tiffany'ego albo jako Regina z Szarady :hearts:

travel napisał(a):Piękna ta Twoja wieczorna Korczula :hearts:

A przed chwilą w swojej relacji przekonywałam Kasię i Krzysia o wyższości września nad innymi miesiącami.
Prawda ,że wieczory też są piękne? A we wrześniu nie nie trzeba tak długo nie nie czekać.
U ciebie to końcówka sierpnia, ale to prawie jak wrzesień :mrgreen:

Wieczory są najlepsze!!! Ja we wrześniu lubię to, że jest mniej ludzi, wszyscy są już po wakacjach, a ja dopiero na nie jadę :D Nie pojechałabym w czerwcu, bo bym potem nie mogła wytrzymać lipca i sierpnia z myślą, że kolejne wakacje dopiero za rok...;)
AdamZ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamZ » 02.11.2016 21:45

tyniolek napisał(a):Audrey Hepburn ze Śniadania u Tiffany'ego albo jako Regina z Szarady :hearts:

Właśnie takie klimaty mi chodziły po głowie 8)

tyniolek napisał(a):Nie pojechałabym w czerwcu, bo bym potem nie mogła wytrzymać lipca i sierpnia z myślą, że kolejne wakacje dopiero za rok...;)

I dlatego na przyszły rok wykombinowałem niecny plan, pojechać po kosztach w czerwcu i we wrześniu :hut:
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 02.11.2016 21:54

AdamZ napisał(a):I dlatego na przyszły rok wykombinowałem niecny plan, pojechać po kosztach w czerwcu i we wrześniu :hut:

Toż to iście szatański plan, już zazdroszczę :twisted: :twisted: ja żałuję, że Cro w listopadzie nie jest taka cieplutka :roll:
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 03.11.2016 08:35

Fantastyczne zdjęcia :hearts:
Są i parasolki, których tak szukałam :lol: w przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać :)
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 03.11.2016 14:00

figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia :hearts:
Są i parasolki, których tak szukałam :lol: w przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać :)

Żebyś znalazła te parasolki na żywo :smo: też bym się nie mogła doczekać Korčuli :D widzę dziewczyny, że i Ty, i Kropek macie już plany dopracowane, ja nawet nie wiem, w jaką część świata się wybiorę i czy w ogóle się wybiorę :D
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 03.11.2016 14:36

tyniolek napisał(a):
figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia :hearts:

Żebyś znalazła te parasolki na żywo :smo: też bym się nie mogła doczekać Korčuli :D widzę dziewczyny, że i Ty, i Kropek macie już plany dopracowane, ja nawet nie wiem, w jaką część świata się wybiorę i czy w ogóle się wybiorę :D

Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu :)

Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarują :mrgreen: nie wiem czy to normalne :lol:
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 03.11.2016 17:53

tyniolek napisał(a):Jest cudownie, marzę o zatrzymaniu czasu. No ale jak? Ja umiem tylko w kadrze coś tam uwiecznić

To coś tam bardzo umila mi dzisiejszy listopadowy wieczór 8)
Foty super :)
tyniolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tyniolek » 04.11.2016 11:43

CROnikiCROpka napisał(a):
Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu :)

Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarują :mrgreen: nie wiem czy to normalne :lol:

Ja już nie wiem czy takie planowanie świadczy o Tobie, że jesteś poukładana i porządna, czy wręcz szalona :D

A co jak np... Przyda Wam się ten apartament na 3 osoby? :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Rafał78 napisał(a):
tyniolek napisał(a):Jest cudownie, marzę o zatrzymaniu czasu. No ale jak? Ja umiem tylko w kadrze coś tam uwiecznić

To coś tam bardzo umila mi dzisiejszy listopadowy wieczór 8)
Foty super :)

Dziękuję, widzę, że terapia zaczyna działać! ;)
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 04.11.2016 12:08

tyniolek napisał(a):
CROnikiCROpka napisał(a):

Ja już nie wiem czy takie planowanie świadczy o Tobie, że jesteś poukładana i porządna, czy wręcz szalona :D

A co jak np... Przyda Wam się ten apartament na 3 osoby? :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

W tym szaleństwie jest metoda :oczko_usmiech:

A co do potrzeby większych apartamentów... uchowaj Boże 8O 8O 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Z Korčuli na Hvar przez Drvenik, czyli znowu nam nie wyszło! - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone