CROnikiCROpka napisał(a):Obroniła się
Piękne zdjęcia!
lotnikwsk napisał(a):Piknie
Nic nie musisz pisać ,wszystko widać
słoma79 napisał(a):Długo jeszcze będę zbierał szczękę...cudnie
Kasia i Krzyś napisał(a):cudna ta wieczorna Korčula
Habanero napisał(a):Lubię tu zaglądać. Piękna relacja, piękne zdjęcia i piękna obsada Pozdrawiam
tyniolek napisał(a): daj mi jeszcze po mojej Korčuli pobalować, zanim dopłyniemy do Hvaru
AdamZ napisał(a):To ulubione rzeczywiście ma swój klimat, brakuje jeszcze wchodzącej po schodach modelki w czerwonym kostiumie i kapeluszu z lat 60' kiedy to po ulicach śmigały Renówki 4.
Ten czerwony akcent, malina
travel napisał(a):Piękna ta Twoja wieczorna Korczula
A przed chwilą w swojej relacji przekonywałam Kasię i Krzysia o wyższości września nad innymi miesiącami.
Prawda ,że wieczory też są piękne? A we wrześniu nie nie trzeba tak długo nie nie czekać.
U ciebie to końcówka sierpnia, ale to prawie jak wrzesień
tyniolek napisał(a):Audrey Hepburn ze Śniadania u Tiffany'ego albo jako Regina z Szarady
tyniolek napisał(a):Nie pojechałabym w czerwcu, bo bym potem nie mogła wytrzymać lipca i sierpnia z myślą, że kolejne wakacje dopiero za rok...
AdamZ napisał(a):I dlatego na przyszły rok wykombinowałem niecny plan, pojechać po kosztach w czerwcu i we wrześniu
figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia
Są i parasolki, których tak szukałam w przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać
tyniolek napisał(a):figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia
Są i parasolki, których tak szukałam w przyszłym roku na pewno skoczymy zobaczyć Korčulę nocą, już nie mogę się doczekać
Żebyś znalazła te parasolki na żywo też bym się nie mogła doczekać Korčuli widzę dziewczyny, że i Ty, i Kropek macie już plany dopracowane, ja nawet nie wiem, w jaką część świata się wybiorę i czy w ogóle się wybiorę
CROnikiCROpka napisał(a):
Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu
Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarują nie wiem czy to normalne
Rafał78 napisał(a):tyniolek napisał(a):Jest cudownie, marzę o zatrzymaniu czasu. No ale jak? Ja umiem tylko w kadrze coś tam uwiecznić
To coś tam bardzo umila mi dzisiejszy listopadowy wieczór
Foty super
tyniolek napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):
Ja to muszę mieć zaplanowane, bo mi się lepiej żyje, jak mam na co czekać, i jak mogę sobie odliczać dni do wyjazdu
Powiem więcej, już na 2018 mi się plany klarują nie wiem czy to normalne
Ja już nie wiem czy takie planowanie świadczy o Tobie, że jesteś poukładana i porządna, czy wręcz szalona
A co jak np... Przyda Wam się ten apartament na 3 osoby?
Powrót do Nasze relacje z podróży