Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

z jakim biurem podróży do cro :)

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 08.05.2007 21:24

Witam :)
Mam takie pytanie do tych którzy do cr0 jezdzą z biurami podróży , możecie podac linki stron jakiś namiar itp :) oczywiśccie chodzi mi o takie , hmm np kwatera 3 osobowa i cena za dobe za 3 osoby :) z góry dziekuje
:) i pozdrawaim :) i życze wszystkim miłych wakacji :) w cr0 2007 :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.05.2007 21:30

http://www.bonvoyage.pl hotele sprawdzone (Borat Bol).Bonaca Bonaca kombajn. Elaphusa poziom wyżej od Barata.

Jeżeli MODERATOR wstawia tekst reklama, to niech zakresli pozostałe nazwy. Grzeczność nakazuje, aby piszącego wątek powiadomić o tej zmianie..... :roll: :roll: :roll:
Rzeczony hotel nie jest tożsamy z wodą mineralną :roll: .
Ostatnio edytowano 08.05.2007 21:43 przez FUX, łącznie edytowano 4 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.05.2007 21:36

skoro lubisz przepłacac i chcesz do HR przez biuro........to polecam:
1) http://www.neckermann.pl/
2) http://www.tui.pl/
konkretne biura z konkretnymi ofertami za konkretną kasę :wink:
Pozdrav :papa:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 08.05.2007 23:11

jade z nimi piąty raz http://www.delta-travel.pl/
kw
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kw » 09.05.2007 14:33

Ja byłem dwa razy z krakowską Skarpą. Bez rewelacji, ale niezbędne
minimum było.
Krzysztof
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 09.05.2007 14:44

Ja byłem 3 razy z B.T. Sylwetka z Warszawy i byłem bardzo zadowolony. A jeżeli wybierasz się w okolice Splitu, polecam usługi Vedrana. To Chorwat ze Splitu, który zajmuje się pośredniczeniem. Wszystko było ok. W zwyczaju ma osobiście podjechać do klienta i sprawdzić, czy wszystko jest ok.
mala
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mala » 09.05.2007 15:18

Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 09.05.2007 16:16

www.gornicki.w.pl Jadę z nimi 5 raz. Wszystko super. Nie tak drogo. Obsługa świetna. Gorąco polecam!!!
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 09.05.2007 18:47

www.rainbowtours.pl - hotel i jedzonko na 5, zaś dojazd autobusem na 4.

www.delta-travel.pl - dojazd i jedzonko w hotelu na 5, zaś sam hotel na 4 (ale to było 2 lata temu kiedy jeszcze funkcjonowało b.p. Open Travel).

www.skarpa.com.pl - z nimi nie byłem, ale opinie były podzielone(narzekano na kiepskie autobusy, oszczędzanie na autostradach i coś tam jeszcze, ale były też pochlebne opinie).

PS: rok temu był poruszany wątek o biurach podróży, (zwłaszcza kiedy pojawiały się informacje o upadkach) poszperaj trochę w szukaczu, bo było tam sporo cennych info.

Pozdro :hut:
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 09.05.2007 19:51

saturn_18 napisał(a):
PS: rok temu był poruszany wątek o biurach podróży, (zwłaszcza kiedy pojawiały się informacje o upadkach) poszperaj trochę w szukaczu, bo było tam sporo cennych info.

Pozdro :hut:

A dokładnie to tu:
forum/viewtopic.php?t=6373
forum/viewtopic.php?t=14227&highlight=biura+podr+zy
forum/viewtopic.php?t=13919&highlight=biura+podr+zy
forum/viewtopic.php?t=13743&highlight=biura+podr+zy
forum/viewtopic.php?t=13077&highlight=biura+podr+zy
forum/viewtopic.php?p=181223&highlight=#181223
To tylko parę, szukaliśmy znajomemu, który wybiera się z biurem podróży, może i Tobie adamie11 przydadzą się do czegoś te linki.
Pozdrawiam asia :D
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 09.05.2007 20:06

moondek napisał(a):Ja byłem 3 razy z B.T. Sylwetka z Warszawy i byłem bardzo zadowolony. A jeżeli wybierasz się w okolice Splitu, polecam usługi Vedrana. To Chorwat ze Splitu, który zajmuje się pośredniczeniem. Wszystko było ok. W zwyczaju ma osobiście podjechać do klienta i sprawdzić, czy wszystko jest ok.

BT,,Sylwetka'' Warszawa
,,Decyzja Wojewody Mazowieckiego z 14.12.2004 w sprawie wykreślenia z ewidencji organizatorów turystyki na wniosek przedsiębiorcy.''
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 10.05.2007 15:59

dziekuje wszystkim :)
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 11.05.2007 15:09

a mam takie pytanie :) bo daliście mi link biur :) ale tam jest cena za 1 os tydzień .. a czy jest takie cos jak mial mojeggo taty znajomy neistty teraz rzadko go widujemy i nie mozemy zaopytac .. ze przez biuro zarezerwowal przykladowo kwatere na 4 os .. 1400 zł ,, i byla .. z dojazdem własnym ...
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 11.05.2007 16:43

Zajrzyj na stronę biura Retman z Opola . Tam są oferty z dojazdem własnym w takiej cenie jak piszesz , ale są to oferty bez wyżywienia , tylko za apartament . Jak z wyżywieniem to ceny są za osobę .
Byłam z nimi 2 lata temu i byłam zadowolona . Pozdrawiam ewa-irena
Adam.B
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam.B » 11.05.2007 18:46

o właśnie o takie cos mi chodziło czyli za apartament z dojazdem własnym i bez wyzywnienia :)
Następna strona

Powrót do Chorwackie ABC

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies