Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wybieramy się 8 września na tydzień do Chorwacji. Czy ktoś może polecić nam firmę przewozową która jeżdzi z Trójmiasta????
Tylko ceny za przejazd w obie strony za 700 zł odpdają!!! co sądzicie o gandalf travel??????
Z KIM Z TRÓJMIASTA???
Gandalf jest jak najbardziej OK a jaką maja Budvę, wlasnie wrócilam tam jest suuuuuper, ale narazam sie troche bo to portal chorwacki......pozdrawiam:)
Chyba -przekonaliście mnie żeby pojechać we wrześniu do Makarskiej z firmą Gandalf. I moje ostateczne (chyba) pytanie, czy Gandalf oferuje dobre noclegi, Czy są w centrum miasta, bo nie chciałabym być gdzieś daleko od centrum. Niestety nie mają ofert w baska voda wiec pozostaje tylko makarska.... CZekam na odp!!!
Jeśli chcesz być w centrum Makarskiej musisz wybrać willę Lidia, od starówki dosłownie parę kroków. Myślę , że w biurze udzielą Ci dokładniejszych informacji.
Pozdrawiam
Gandalf kwateruje glownie na ulicy Zagrebackiej, Splitskiej (dzielnica Zelenka), od morza jest kawalek, zwlaszcza gdy sie wraca...ostro pod gore!!! ja co prawda tylko z nimi jechalem, ale ogolnie ludzie byli z firmy zadowoleni.