protamilk napisał(a):Witam -proszę o sugerowane trasy jak najtaniej, najszybciej, najbardziej krajobrazowo, pokonać w/w trasę? wiem , że ciężko wszystko dograć w całość ale może jednak ktoś ma super trasę pomijam trasę typowo autostradami gdyż do Chorwacji będziemy wjezdzać w sobotę a tam zwykle o tej porze są korki-dzięki i pozdrawiam wszystkich Cro-człowieków
protamilk napisał(a):Witam -proszę o sugerowane trasy jak najtaniej, najszybciej, najbardziej krajobrazowo, pokonać w/w trasę? wiem , że ciężko wszystko dograć w całość ale może jednak ktoś ma super trasę pomijam trasę typowo autostradami gdyż do Chorwacji będziemy wjezdzać w sobotę a tam zwykle o tej porze są korki-dzięki i pozdrawiam wszystkich Cro-człowieków
Fatamorgana napisał(a):protamilk napisał(a):Witam -proszę o sugerowane trasy jak najtaniej, najszybciej, najbardziej krajobrazowo, pokonać w/w trasę? wiem , że ciężko wszystko dograć w całość ale może jednak ktoś ma super trasę pomijam trasę typowo autostradami gdyż do Chorwacji będziemy wjezdzać w sobotę a tam zwykle o tej porze są korki-dzięki i pozdrawiam wszystkich Cro-człowieków
Sorry, ale wymiękam przy takim zestawie pytań.
Lubię pomóc, ale w tym wypadku jest tyle możliwości, że...
Może jedź motocyklem?
Szybko, tanio, opłaty zawsze mniejsze...i korki można mieć w d...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi