Jestem, przeczytane od deski do deski
Divna jest rzeczywiście piękną plażą, do tegorocznego wyjazdu wydawało mi się, że nie ma w Cro piękniejszej plaży, ale w tym roku Cres stanął na wysokości zadania
bl napisał(a):13-14 lipca
Dwa Dni Plażowicza. Pierwszy - na Divnej (niech malkontenci marudzą, ale my polubiliśmy tę plażę, co tam, że w obie strony mamy do przejechania 50 km), drugi - na Papratnej (co tam, że do przejechania dwa razy więcej).
ieciekawie.
umma napisał(a):Witajcie!
Piękne zdjęcia, aż czuć zapach plaż. Przeczytałam z zapartym tchem cały wątek i nasunęło mi się kilka pytań. Chciałabym się możliwie najlepiej przygotować do wyjazdu.
Gdzie kupować ryby? Gdzie robić zakupy spożywcze? W markecie w centrum miasta czy może warto wybrać się kawałek dalej do większego sklepu?
Gdzie można kupić wino lane z beczki?
Ile kosztuje autobus z Orebića do Dubrovnika? Marzy się nam wycieczka i może kompletnie nie opłaca się jechać tam samochodem?
Czekam na Wasze opinie
umma napisał(a):Witajcie!
Gdzie kupować ryby? Gdzie robić zakupy spożywcze? W markecie w centrum miasta czy może warto wybrać się kawałek dalej do większego sklepu?
Gdzie można kupić wino lane z beczki?
Ile kosztuje autobus z Orebića do Dubrovnika? Marzy się nam wycieczka i może kompletnie nie opłaca się jechać tam samochodem?
Czekam na Wasze opinie
aga_manka napisał(a):Super relacja! ja już odliczam dni wyjazd 31 w sobotkę z Tychów, tylko martwi mnie ta plaża bo jedziemy z "furą" dzieciaków a tu się okazuje że ta Triestienica nie za bardzo , hmmm bardzo fajna ta plaża na zdjęciu gdzie płynie stateczek , gdzie to ????
yskyerka napisał(a):Dziś tylko z doskoku bo właśnie tyle co z Orebica wróciłam ale zdaje się, że na Divnej plażowaliśmy wspólnie Mnie tam plaża zachwyciła i tylko na nią z Orebica jeździliśmy
Relację przeczytam w całości jak odeśpię