Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z dziećmi Omis czy Primosten?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
filigran
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) filigran » 03.08.2012 20:32

Primosten jest cudne- byliśmy tam z mężem po ślubie, ale teraz jedziemy z małym synkiem i raczej bym tam nie jechała bo poza plażą i cudnym miasteczkiem nie ma atrakcji dla dzieci;(.
Drugiego miasta nie znam...
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 04.08.2012 18:40

Postanowione jutro kierunek Primosten.... w trakcie wyjdzie czy oby na 100% ;)

Jeśli ktoś służy cennymi spostrzeżeniami na ostatnią chwilę, będzie miło :P
hania731
Croentuzjasta
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 14.12.2012 22:59

Maciejka napisał(a):I Omis ładny..i Primosten też (zauroczył mnie w tym roku)...ale na wieczorne wypady
mieszkałam w Zecevie ( czyli 4 km od pięknego Primosten) z własnego wyboru, bo: potrzebowałam ciszy, spokoju, bez tłumów, jest to dziura, w której nie ma sklepu. jednak z łęzką w oku wspominam dyskretny klakson o 8.30 i pod sam dom podjeżdżał samochód z gorącym jeszcze pieczywem, bułkami, pączkami mlekiem, jogurtem. Do najbliższego miasta tj. Rogoźnicy miałam 1.5 km, gdzie życie tętniło...sklepy, knajpki...
wszystko zależy co komu potrzeba...do plaży miałam 30 metrów, moje dzieci, w każdej chwili mogły wrócić do domu, bo np. miały muchy w nosie albo zachciało się siku, kupkę, lub została jakaś ulubiona zabawka.
Z balkonu piękny widok na otwarte morze (kolejny plus)
2 tygodnie w lipcu - koszt 45 euro za 4 osoby, z tym, że muszę zaznaczyć, że byliśmy w 3 rodziny, wynajęliśmy 2 apartamenty po 75m2 każdy ( 2 sypialnie w każdym, ogromna kuchnia, łazienka i ogromny balkon). Był klimatyzator, kiepski co prawda, ale był :wink:
pozdrawiam wszystkich, tych, którzy już po i tych, którzy przed :D

maciejka, podaj proszę namiary na ten apartament na priva:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.12.2012 11:20

hania731 napisał(a):
Maciejka napisał(a):I Omis ładny..i Primosten też (zauroczył mnie w tym roku)...ale na wieczorne wypady
mieszkałam w Zecevie ( czyli 4 km od pięknego Primosten) z własnego wyboru, bo: potrzebowałam ciszy, spokoju, bez tłumów, jest to dziura, w której nie ma sklepu. jednak z łęzką w oku wspominam dyskretny klakson o 8.30 i pod sam dom podjeżdżał samochód z gorącym jeszcze pieczywem, bułkami, pączkami mlekiem, jogurtem. Do najbliższego miasta tj. Rogoźnicy miałam 1.5 km, gdzie życie tętniło...sklepy, knajpki...
wszystko zależy co komu potrzeba...do plaży miałam 30 metrów, moje dzieci, w każdej chwili mogły wrócić do domu, bo np. miały muchy w nosie albo zachciało się siku, kupkę, lub została jakaś ulubiona zabawka.
Z balkonu piękny widok na otwarte morze (kolejny plus)
2 tygodnie w lipcu - koszt 45 euro za 4 osoby, z tym, że muszę zaznaczyć, że byliśmy w 3 rodziny, wynajęliśmy 2 apartamenty po 75m2 każdy ( 2 sypialnie w każdym, ogromna kuchnia, łazienka i ogromny balkon). Był klimatyzator, kiepski co prawda, ale był :wink:
pozdrawiam wszystkich, tych, którzy już po i tych, którzy przed :D

maciejka, podaj proszę namiary na ten apartament na priva:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

chętnie bym się w takim miejscu zakotwiczył :mrgreen: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jeśli można :oczko_usmiech:
kam266
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kam266 » 31.05.2014 10:34

Byłem w obu miejscowościach i jak dla mnie Primosten:-)Omiś za duży za ruchliwy. Kwestia gustu co kto lubi:-) :hut: Nemira koło Omisia fajna jest:-)Do Omisia mozna nawet spacerkiem iść
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2014 09:06

Primosten to jest wszędzie plaża co się rzadko zdarza :=) Jadę tam własnie drugi raz z dziećmi 4i 6 lat, bo byliśmy tylko tydzień i nam mało.

A tak zupełnie z innej beczki - świetny i dla dzieci jest Krk jako miasto i jako wyspa ale z bazą w Krku.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Z dziećmi Omis czy Primosten? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone