Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z dzieckiem znajomych do Chorwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 09.01.2010 21:33

zebik napisał(a):Kulturalnie jest odpowiedzieć na postawioną kłamliwą tezę. Gdybyś nie pisał nieprawdy nie byłoby czego prostować, ani odpisywać.

zacytuj gdzie skłamałem
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2010 21:33

Bocian napisał(a):
zebik napisał(a):
Bocian napisał(a):To liczenie na farta , że uda się ominąć przepisy... Ja w hotelu też zawsze udaję, że moja sekretarka to moja żona... :twisted: :twisted:

Hehe to ty masz sekretarkę. :D

A czemu miałbym nie mieć? Stać mnie... :) Żona mówi o mnie , że z zawodu jestem dyrektorem... :twisted:

Nie chwaliłeś się, że masz więc sądziłem, że nie masz. Dobra sekretarka, lepsza jak żona hehe. :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2010 21:34

tturek napisał(a):gdyby nie bocian to byś nic nie przytoczył.

Proszę bardzo.
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 09.01.2010 21:35

zebik napisał(a):
tturek napisał(a):gdyby nie bocian to byś nic nie przytoczył.

Proszę bardzo.

sam nie dajesz rady
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2010 21:38

Widzę, że do niektórych nic nie dociera.

Ustawcie się na tzw "ustawkę" na mieście.

Tradycyjny szlaban na wątek.

A dlaczego jakby ktoś był zdziwiony ? - wystraczy poczytać posty z wycieczkami osobistymi :twisted:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Z dzieckiem znajomych do Chorwacji - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone