Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Z dwulatkiem

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
adrianekpiaski
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrianekpiaski » 24.04.2014 22:26

chociaż fakt granic nie wziąłem pod uwagę.. więć faktycznie te 2h dodatowe lepiej doliczyć
adrianekpiaski
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrianekpiaski » 24.04.2014 22:48

Do wcześniejszego wątku.. Wrzucam kilka fotek z Bibione..
czas jazdy z dwoma 2o min postojami wyszedł 9h z Katowic (950 km)
za kwaterę zapłaciłem w przeliczeniu 1500 zł (4 os dorosłe dzieci do 6 lat nie liczyli)
w okolicy jest Venecja ok 1h jazdy, Padwa, Triest (1h) 1-dniową wycieczkę zrobiłem do Werony ok 200 km zwiedzanie+obiadek i popołudnie w Gardaladzie od 14 - do zamknięcia była promocja połowa ceny :)
Załączniki:
pBibione3.jpg
pBibione2.jpg
pBibione1.jpg
elka505
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 25.04.2014 11:56

adrianekpiaski napisał(a):chociaż fakt granic nie wziąłem pod uwagę.. więć faktycznie te 2h dodatowe lepiej doliczyć

No przy nas na granicy robili trzepanie aut. W jedną stronę jakimś albańczykom, którzy faktycznie wygladali na przemytników....a w powrotną...miedzy innymi polskiej rodzinie, której kazali wyładowywac calutkie kombi wyładowane po brzegi...byli z dzieciakami...współczułam naprawdę :-/
elka505
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 25.04.2014 12:00

adrianekpiaski napisał(a):Do wcześniejszego wątku.. Wrzucam kilka fotek z Bibione..
czas jazdy z dwoma 2o min postojami wyszedł 9h z Katowic (950 km)
za kwaterę zapłaciłem w przeliczeniu 1500 zł (4 os dorosłe dzieci do 6 lat nie liczyli)
w okolicy jest Venecja ok 1h jazdy, Padwa, Triest (1h) 1-dniową wycieczkę zrobiłem do Werony ok 200 km zwiedzanie+obiadek i popołudnie w Gardaladzie od 14 - do zamknięcia była promocja połowa ceny :)

W jakim okresie byliscie? Jaka temperatura? Jak wrażenia z plaży? Sprawia na mnie wrazenie "kombinatu"
Masz może namiar na tę kwaterę, jesli możesz polecić?
Fanka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fanka » 25.04.2014 12:10

elka505 napisał(a):No przy nas na granicy robili trzepanie aut. W jedną stronę jakimś albańczykom, którzy faktycznie wygladali na przemytników....a w powrotną...miedzy innymi polskiej rodzinie, której kazali wyładowywac calutkie kombi wyładowane po brzegi...byli z dzieciakami...współczułam naprawdę :-/

Oni tam sobie robią co chcą, ja wracałam po nocy do CRO, stało tylko parę wozów, a celnik sobie ostentacyjnie gadał z BIHem chyba z 20 minut, wyglądało jakby sobie jakąś pogawędkę strzelili. Dlatego powiem Wam, mimo , że Kotor piękny, mnie skutecznie odstrasza panujący tam klimat jak u nas za komuny.
adrianekpiaski
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adrianekpiaski » 25.04.2014 12:14

byliśmy od 7.czerwca na 7 noclegów.. temperatura ok 30 stopni w cieniu morze - 24-25 .. kwaterę zamawialiśmy poprzez interhome, ale czerwiec i od koncówki sierpnia można w ciemno, jest tam tego tysiące:) po prostu wchodzisz do pierwszej lepszej agenzia i mówisz jaka kwota i masz kilka - kilkanaście pozycji... Jesli chodzi o plaże to na 200 m szeroka na kilka km długa super zagospodarowana, prysznice, wc, place zabaw, bary, leżaki, boiska do siatki, plaża codziennie rano sprzątana, żadnych petów itp. na tydzień leżakowania za leżak+łóżko+parasol płaciłem 50 eu, chociaż jest przy samym morzu pas plaży bez leżaków gdzie można na ręczniczku lub kocyku za darmo
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone