Posluchaj, masz dzieci? Bo wydaje mi sie, ze nie wiesz co to jest podroz z dwojka marudzacych dzieciakow Ale moze sie myle
Co do wyjezdzenia i zwiedzania jeszcze po drodze Slowenii, to moze innym razem bo krocej bedziemy w Chorwacji, gdzie mam tez troche zaplanowane poogladac.
Co do objazdu autostrady w Slowenii to wszystko fajnie ale zmapowane i opisane jest dla ludzi jadacych z Polski, wiec nie wiem, od ktorego momentu zaczyna sie nasz odcinek, bo jadacy z Polski jada roznymi trasami - przez Czechy, Austrie itp. Wiec przepraszam bardzo ale forum jest po to aby sie poinformowac. Pisalam na samym poczatku, ze szukam drogi z pludniowych Niemiec na Hvar i nigdzie takiego opisu trasy nie znalazlam. Jesli nie chcesz mi pomoc i uwazasz, ze przesadzam ze stresem zwiazanym z podroza, to badz tak mila i zachowaj swoje uwagi dla siebie! Akurat wiem, ze kuzyn kolezanki, do ktorej jade chcial poomijac w Slowenii autostrady i sie zgubil.
W Austrii bylam tylko raz w Wiedniu u kuzynki. Widoki byly takie sobie, nic nadzwyczajnego.