pawel_nowy napisał(a):walp napisał(a):pawel_nowy napisał(a):Mam dylemat czy w ogóle brać ją do cro czy korzystać z czegoś innego np.Google Maps
Jeśli to rozwiąże Twój dylemat to powiem, że z AM byłem kilka razy w Chorwacji, a poza tym jeździłem w Rumunii, Bułgarii, Czarnogórze, Bośni i Hercegowinie, Włoszech, Liechtensteinie, Szwajcarii i jeszcze w paru innych krajach. Nigdy nie poprowadziła mnie tam, gdzie nie chciałem trafić.Hercklekot napisał(a):W dzisiejszych czasach jednak nawigacja bez pokazywania aktualnych danych o natężeniu ruchu (traffic) to przeżytek...
Zgadza się, dlatego od dwóch lat jeżdżę z systemem AM'Traffic.
Dziękuję Panowie za rozwianie wątpliwości. Myślę że te dziwne "wyskoki" AM mogły być spowodowane tym że nie była aktualna
Szkoda tylko że AM w wersji na EU jest tak kosztowna. Trzeba kupić licencje na rok za 259PLN, a mi potrzeba raz w roku na kilka dni .
Aby mapa też za bardzo "nie wariowała" trzeba ją odpowiednio ustawić w menu, gdzie jest szereg ustawień. Chociażby o omijaniu dróg o odpowiedniej kategorii. Bo może prowadzić w pole.