Wyznaczyłem trasę na komputerze z zainstalowaną AM. Wgrałem trasę do urządzenia.
Po wczytaniu trasy w urządzeniu - nic się nie dzieje, nie nawiguje. Pokazuje tylko trasę i nic.
wikol napisał(a):Wyznaczyłem trasę na komputerze z zainstalowaną AM. Wgrałem trasę do urządzenia.
Po wczytaniu trasy w urządzeniu - nic się nie dzieje, nie nawiguje. Pokazuje tylko trasę i nic.
jacaj napisał(a):Spodziewałem się trudności w BiH ale tez poradziła sobie doskonale. Z wodospadów Cravice wyprowadziła mnie do Medjugorie i to jakimiś zadupiami, przez wzgórze jakąs szutrówką, już miałem w pewnym momencie strach w oczach co ten Hołowczyc wyprawia ale wszystko ok.
wikol napisał(a):jacaj napisał(a):Spodziewałem się trudności w BiH ale tez poradziła sobie doskonale. Z wodospadów Cravice wyprowadziła mnie do Medjugorie i to jakimiś zadupiami, przez wzgórze jakąs szutrówką, już miałem w pewnym momencie strach w oczach co ten Hołowczyc wyprawia ale wszystko ok.
Ja mam Modecoma MX2 wraz z Automapą.
Mnie z Medjugorje też poprowadziła doskonale na wodospady Kravice - przez jakieś zadupia, wzgórza obok budowanego wysokiego wiaduktu. Ale że mam 4x4 to pełen luz.
Oznaczenie wodospadów bardzo kiepskie w Studenci. Jakiś ludzik skaczący do wody na tabliczce.
Polecam Modecoma do Automapy. Doskonale sie sprawdza już od kilku lat.
paulr napisał(a): a w czym masz problem by ustawic sobie samemu. Przeciez to nie ma zadnej filozofii
paulr napisał(a):wikol napisał(a):jacaj napisał(a):Spodziewałem się trudności w BiH ale tez poradziła sobie doskonale. Z wodospadów Cravice wyprowadziła mnie do Medjugorie i to jakimiś zadupiami, przez wzgórze jakąs szutrówką, już miałem w pewnym momencie strach w oczach co ten Hołowczyc wyprawia ale wszystko ok.
Ja mam Modecoma MX2 wraz z Automapą.
Mnie z Medjugorje też poprowadziła doskonale na wodospady Kravice - przez jakieś zadupia, wzgórza obok budowanego wysokiego wiaduktu. Ale że mam 4x4 to pełen luz.
Oznaczenie wodospadów bardzo kiepskie w Studenci. Jakiś ludzik skaczący do wody na tabliczce.
Polecam Modecoma do Automapy. Doskonale sie sprawdza już od kilku lat.
Modecom nie moze prowadzic doskonale. Wedlug mnie w obecnych czasach tradycyjna nawigacja nie ma sensu. Co mi po informacji na autostradzie jedź prosto 500km. Teraz nawigacja musi posiadac funkcje omijania korkow.
pawel_nowy napisał(a):Mam dylemat czy w ogóle brać ją do cro czy korzystać z czegoś innego np.Google Maps
Hercklekot napisał(a):W dzisiejszych czasach jednak nawigacja bez pokazywania aktualnych danych o natężeniu ruchu (traffic) to przeżytek...
walp napisał(a):pawel_nowy napisał(a):Mam dylemat czy w ogóle brać ją do cro czy korzystać z czegoś innego np.Google Maps
Jeśli to rozwiąże Twój dylemat to powiem, że z AM byłem kilka razy w Chorwacji, a poza tym jeździłem w Rumunii, Bułgarii, Czarnogórze, Bośni i Hercegowinie, Włoszech, Liechtensteinie, Szwajcarii i jeszcze w paru innych krajach. Nigdy nie poprowadziła mnie tam, gdzie nie chciałem trafić.Hercklekot napisał(a):W dzisiejszych czasach jednak nawigacja bez pokazywania aktualnych danych o natężeniu ruchu (traffic) to przeżytek...
Zgadza się, dlatego od dwóch lat jeżdżę z systemem AM'Traffic.