w Automapie są wszelkie uliczki tak jak w rzeczywistości. Dosyć dokładna.
Jest nowa wersja BETA, która zawiera nowe mapy 1408 a w nich:
duża aktualizacja adresów punktowych w Polsce
http://w3.automapa.pl/?PEI=53169&lng=PL&cid=204021
w Automapie są wszelkie uliczki tak jak w rzeczywistości. Dosyć dokładna.
kadetdudi napisał(a):Witam,
szukałem - znaleźć nie mogłem. Otóż mam problem z automapą. Podczas jazdy po 10 - 15 minutach wywala mi błąd o braku pamięci. Urządzenie Smart GPS SG720, karta pamięci 8GB.
Trzeba zrestartować nawigację i znów działa przez pewien czas pamiętając wcześniej wprowadzona trasę.
Ma ktoś na to radę? Proszę o konkrety.
Moja rada to taka że AutoMapa jest super po Polsce, ale już za granicą ( jeżdżę trochę po Europie) to juz nie jest taka superowa
wikol napisał(a):
Chcę na podglądzie mapy ręcznie przesunąć punkt VIA tak by później program przeliczył trasę od nowa. Po naciśnięciu punktu VIA wyświetla się chorągiewka, nie ma możliwości przesunięcia jej na mapie.
walp napisał(a):Gorzej, kiedy nieopatrznie (bądź celowo) zależy od planu podróży, wjedziesz do miasta-węzła.
Nie mówię, że to niemożliwe, ale jest trudniej, szczególnie kiedy nie masz nikogo, kto nawiguje.
robertms napisał(a): (...) a szczegolnie czujnie jechalem przez Wien, bo slyszalem, ze ciezko przez miasto.
arek_sosnowiec napisał(a):robertms napisał(a): (...) a szczegolnie czujnie jechalem przez Wien, bo slyszalem, ze ciezko przez miasto.
Czy w dzień, czy w nocy, czy w godzinach szczytu. Jeżeli tylko przejazdem po drodze z PL do CRO (lub z powrotem) to przejedziesz bez większych problemów. Trzeba tylko pilnować ograniczenia prędkości do 80 km/h (choć miejscowi jeżdżą szybciej). Trochę gorzej gdy wjedziesz do centrum (np. gdy Twoim celem jest Wiedeń a nie CRO), ale i wtedy Wiedeń nie różni się znacząco od innych dużych miast.
Nawigacja przydaje się w dużych miastach, gdy trzeba trafić na wskazaną ulicę pod wskazany numer. W drodze do Chorwacji wystarczy znać kilka większych miast przelotowych i znaki doprowadzą do celu.
wiekusz napisał(a):Jak radzą sobie Wasze nawigacje podczas wyjazdów z tunelów? Po jakim czasie łapią ponownie satelity?
Jest z tym jakiś kłopot?