MWN napisał(a):Przecież każdy może sobie wejść do http://www.targeo.pl wybrać trasę i myszką punkty pośrednie i wgrać do AM. To naprawdę jest proste i w zasadzie tak samo dokładne jak sama AM.
leszekpawlikowski napisał(a):MWN napisał(a):Przecież każdy może sobie wejść do http://www.targeo.pl wybrać trasę i myszką punkty pośrednie i wgrać do AM. To naprawdę jest proste i w zasadzie tak samo dokładne jak sama AM.
JejoX napisał(a):Cześć Wam,
Powiem wprost-orientacja w terenie to raczej moja słaba strona Zawsze korzystam z nawigacji Automapy z lepszym i gorszym skutkiem i nauczyłem się ,że te urządzenia lubią wyprowadzić w przysłowiowe pole.
Jade po raz pierwszy do Chorwacji i nie wyborażam sobie dojechać tam bez nawigacji.Z drugiej strony , to boje się, że poprwadzi mnie przez wertepy.W związku z tym mam pytanie:
Jaką trase zaplanować w automapie żeby dojechać tam szybko z Tarnowa woj.małopolskie?Wpisać po prostu trasa szybka?
Zostane w Cro 13 dni więc musze kupować winiety miesięczne co tanie wcale nie jest, a mijanie drug płatnych to już wyższa szkoła jazdy:/
Co zatem zrobić?Trasa szybka i zdać się na navi?
MWN napisał(a):Gdzie teraz nie trzeba się logować? Ja mam jedno "lewe" konto tylko do takich operacji. Potem go wywalam z PC i nie wchodzi mi żaden spam. Po wyznaczeniu trasy masz możliwość eksportować, wybierz opcję to Auto Mapy, jak wybierzesz następnie wygeneruj plik dostajesz plik *.atm, który z kolei musisz wgrać na kartę do AM gdzieś do katalogu z profilem twojego auta, ale nie tam gdzie są trasy, bo starsze on automatycznie kasuje. Ja zawsze umieszczam go gdzieś tak katalog wyżej a potem na urządzeniu trasę wybieram z opcji "wgraj" i każę szukać mu "z dysku". Spróbuj i pytaj. Zrobimy to razem....
MWN napisał(a):Niemieckie autostrady i austryjackie zresztą też mogą w wakacje być nieźle zapakowane...
Powiem wprost-orientacja w terenie to raczej moja słaba strona Zawsze korzystam z nawigacji Automapy z lepszym i gorszym skutkiem i nauczyłem się ,że te urządzenia lubią wyprowadzić w przysłowiowe pole.
Jade po raz pierwszy do Chorwacji i nie wyborażam sobie dojechać tam bez nawigacji.Z drugiej strony , to boje się, że poprwadzi mnie przez wertepy.W związku z tym mam pytanie:
Jaką trase zaplanować w automapie żeby dojechać tam szybko z Tarnowa woj.małopolskie?Wpisać po prostu trasa szybka?
Zostane w Cro 13 dni więc musze kupować winiety miesięczne co tanie wcale nie jest, a mijanie drug płatnych to już wyższa szkoła jazdy:/
Co zatem zrobić?Trasa szybka i zdać się na navi?
Powiem wprost-orientacja w terenie to raczej moja słaba strona
kadetdudi napisał(a):Witam,
szukałem - znaleźć nie mogłem. Otóż mam problem z automapą. Podczas jazdy po 10 - 15 minutach wywala mi błąd o braku pamięci. Urządzenie Smart GPS SG720, karta pamięci 8GB.
Trzeba zrestartować nawigację i znów działa przez pewien czas pamiętając wcześniej wprowadzona trasę.
Ma ktoś na to radę? Proszę o konkrety.