fasi napisał(a):taurus napisał(a):A czemu iGO??
Bo ma wybór dostawców map - nie potrzebuję fotoradarów - jeżdżę jak kodeks każe a stacje benzynowe są dobrze oznakowane.
Z AM raczej wszędzie dojedziesz, co najwyżej zafunduje Tobie wycieczkę krajoznawczą
Pozdrawiam
Jeśli zależy Ci na używaniu map od lokalnych dostawców to wartym przemyślenia jest zakup chorwackiego Mireo. Europę mają postawioną na TeleAtlasie, natomiast mapy bałkanów są autorstwa Chorwatów.
Przyjazny, mniej cukierkowy (od iGO) interfejs a przede wszystkim IMHO lepszy niż w iGO algorytm wyliczania tras.
fasi napisał(a):Do czego pijesz?
www.mireo.hr - tutaj masz wyszczególnione na jakich systemach działa Mireo Black Edition i nowe Mireo Don't Panic.
fasi napisał(a):Odpal sobie w tą stronę po chorwacku z tłumaczeniem w przeglądarce, bo po angielsku nawet sklep internetowy nie jest jeszcze zrobiony.
Nowa wersja Mireo Don't Panic wg informacji zawartych na stronie działa na:
Windows CE 5.0 (lub wyższym)
Apple iOS
Android 2.0 (i nowszych)
Samsung Bada
Symbian 9.1 (i nowszych)
Najtańsza wersja kosztuje 229.90 kn i zawiera mapy:Austrii, Czarnogóry, Włoch, Węgier, Słowenii, Serbii, Chorwacji, Bośni i Hercegowiny
taurus napisał(a):Z AM raczej wszędzie dojedziesz, co najwyżej zafunduje Tobie wycieczkę krajoznawczą
jechałem kilka dni temu to był zamknięty i nie wydaje mi się aby już był czynny
odcinek S3 Międzyrzecz - Gorzów Wlkp.
showtek2 napisał(a):A może mi ktoś pokazać na mapach gogla, gdzie zjechać aby ominac autostrade w Słowenii ? Czy wystarczy jak po wjeżdzie do Słoweni ustawie w automape na omijanie autostrad i drog platnych ? Bo mam atomape na androida, najnowsza z najnowsza mapa europy
mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,29,14.6543600,46.9448800?l=e300761fa4d338ed
Oto trasa jaka mi wyznaczyło. Zamienic coś ? Pierwszy raz będę jechał.