Piter_M napisał(a): Jakby kogoś to interesowało to na zdjęciu widzimy szczyty od lewej...
Ale jak ona tam wlazła
Mikromir napisał(a):Piter_M napisał(a): Jakby kogoś to interesowało to na zdjęciu widzimy szczyty od lewej...
Ale jak ona tam wlazła
Piter_M napisał(a):
Moja żona niewiele musiała się nachodzić i bardzo łatwo tam weszła
To miejsce znajduje się jakieś 100 metrów od parkingu przy Hochalpenstrasse, na wysokości około 2200 m n.p.m.
Piter_M napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
i zapraszam do śledzenia relacji z naszych tegorocznych wakacji.
W tym roku zrobiliśmy sobie inne wakacje niż w dwóch poprzednich latach. Po wielu rozmowach i analizach różnych miejsc wakacyjnych doszliśmy do wniosku, że nigdy jeszcze nie byliśmy w Alpach ... i postanowiliśmy, że w te wakacje
jedziemy właśnie w Alpy a konkretnie w Taury Wysokie.
c.d.n.
khml napisał(a):Witaj Piter_M
Jako, że dzięki Twojej poprzedniej relacji podjęliśmy decyzję o spędzeniu urlopu w Cro - kolejną będziemy śledzić z uwagą
Stałeś się takim naszym "przewodnikiem" po nieznanych do tej pory terenach
SYLWKA_2014 napisał(a):Pozdrawiam Piter, czekałam z ciekawością na Twoje Alpy - i co przegapiłam, ale nie odpuszczę do ostatniej strony. Zdjęcia jak zwykle piękne, widoki zjawiskowe.
p/s widziałeś na szlakach jakieś tabliczki o zakazie z psami ??;-))
Piękne zdjecia i relacja ciekawie się zapowiada - ponieważ mi taki zestaw raczej nie grozi, to se chociaż u Ciebie popaczę...Piter_M napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
i zapraszam do śledzenia relacji z naszych tegorocznych wakacji.
Krzychooo napisał(a):Przy okazji: w Hallstatt jest ciekawa platforma widokowa...
Powrót do Nasze relacje z podróży