słoma79 napisał(a):długo omijałem tą relację, a teraz przemknąłem przez 22 strony i wracam do pierwszej...chyba się zakochałem, Taury mnie wciągnęły bez końca...świetna relacja, piękne fotki i dobry plan
pablos77 napisał(a):... Będą musiał kiedyś wyruszyć twoimi ścieżkami Piotr
EithelAmarth napisał(a):Rzeczywiście zdjęcia super, pięknie uchwycone momenty. Gratuluję dobrej ręki i jednocześnie zazdroszczę
Hercklekot napisał(a):Ravni miałem w planach, ale przegrało o ile pamiętam z Prižbą na Korčuli...
Franz napisał(a):Piter_M napisał(a):Tak, apetyt rośnie ... może kiedyś nawet będziemy chcieli wejść na samego Grossglocknera
A opis wejścia znajdziesz na forum.
Pozdrawiam,
Wojtek
Piter_M napisał(a):c.d.
DZIEŃ 10 - PLAŻA SVETA MARINA, PLAŻA RABAC
W te wakacje do Chorwacji pojechaliśmy głównie odpocząć. Tego dnia postanowiliśmy odwiedzić plaże w miejscowości Sveta Marina i Rabac.
Najpierw postanowiliśmy pojechać na plażę w miejscowości Sveta Marina, wcześniej w internecie właśnie tam wyszukałem fajną plażę, więc trzeba było pojechać i obejrzeć czy jest tam fajnie.
Plaża piękna, woda kryształ, kamyczki idealne, bardzo nam się tam podobało
c.d.n.
sezamek1 napisał(a):Świetna relacja.
Jedno pytanie w kwestii technicznej - Gdzie parkowaliście auto podczas pobytu na plaży w m. Sveta Marina. Proszę o wskazówki. W lipcu 2016 wybieram się do Rabac i chętnie odwiedzę i tą plażę.
Powrót do Nasze relacje z podróży