anakin napisał(a):Nawet z pozycji fotela jest mi słabo kiedy na to patrzę.......
Nawet nie wiesz jaka to frajda jest, polecam Ci kiedyś spróbować
No chyba, że nasz lęk wysokości ... to rozumiem, że może Ci być słabo, jeżeli tak jest to nie polecam
anakin napisał(a):Nawet z pozycji fotela jest mi słabo kiedy na to patrzę.......
gusia-s napisał(a):Piter_M napisał(a):gusia-s napisał(a):Na feratę to ja mogę popatrzeć z dołu ... za wysokie progi na moje nogi
Pięknie
Jest wiele też łatwych ferrat, takich co mają niskie progi
Wcale się nie zarzekam ... i nie ukrywam, chciałabym spróbować pod czujnym okiem jakiegoś anioła stróża
gusia-s napisał(a):Wcale się nie zarzekam ... i nie ukrywam, chciałabym spróbować pod czujnym okiem jakiegoś anioła stróża
Piter_M napisał(a):Ferrata Kristall nie jest zbyt długa więc rodzinę spokojnie mogłem na ten czas zostawić nad jeziorem.
Czas przejścia samej ferraty - 1 godzina i 15 minum
Czas z dojściem i powrotem - 2,5 godziny
Długość samej ferraty - 400 metrów
Stopień trudności - E, czyli za....ście trudno
Bea.ta napisał(a):Psychiatra wyskakuje, oczywiście spada i zabija się.
Na co facet: - Jak na Anioła stróża to ze mnie niezły łobuz...[/i]
Roxi napisał(a):Lubię takie wyzwania! I jeszcze na dodatek takie piękne widoki! Mega fajnie
Mikromir napisał(a):Zdjęcia 286, 287, 288 - zakręciło mi się w głowie i ścisnęło w żołądku...
dudek_t napisał(a):Świetna relacja, piękne zdjęcia i odważne wyczyny na ferratach. Późno ale z wielką przyjemnością, dołączam do relacji
agata26061 napisał(a):Zawsze zachwyca mnie połączenie wakacji Alpy + Jadran
Z chęcią poczytałam i pooglądałam Waszą przygodę w Austrii, więc czekam teraz na Jadran
CROberto napisał(a):Piter,świetna ta wspinaczka....
Gratuluję uporania się z tym żelaztwem...
Krajobrazy obłędne
21monika napisał(a):Super tak po prostu super i gratuluję dopiero druga w życiu i od razu bardzo trudna.
Anesia napisał(a):... a ferratka też super Ja jeszcze nigdy nie wspinałam się nie wiem czy miała bym odwagę.Pozdrowionka
Powrót do Nasze relacje z podróży