zanzarah22 napisał(a):(...)nie mam sprysków na światła oraz nie są one samopoziomujące (...) W polsce nie mam z tym problemów (...) jazda nocą na xenonkach jest o wiele wygodniejsza ....
Szymuś napisał(a):Nie sądzę że przepisy mówią o tym, iż jeżeli masz ksenony to musi być system samopoziomowania i spryskiwacze. .
zanzarah22 napisał(a):....... w aucie mamy dołożone światła xenonowe.....
.... nie nie mam takich lampek, a jak to miał być żart to jakiś nie udany... co mają xenony do jakiś ala tuningowych gadżetów ..... no i oczywiście też się nie zgodzę z panem/panią "woka" bo to żaden szpan tylko proste pytanie... a jak dla kogoś to tak wielki problem odpisać jak człowiek to niech się najlepiej wcale nie wypowiada, może źle zapytałem i bardziej chodziło mi o to czy jest dużo wiekszy rygor na takie rzeczy, bo na dokładanych żarnikach jeździ pół polski conajmniej i to na zwykłych lampach z lustrem, a nasi policjanci sobie nic z tego nie robią... mowie tez tu np o sobie. Oczywiście dziękuję za konkretne odpowiedzislapol napisał(a):zanzarah22 napisał(a):....... w aucie mamy dołożone światła xenonowe.....
A masz jeszcze takie migające lamki różnokolorowe na zderzaku i pod brzuchem podświetlenie na fioletowo
Jeśli tak, to odklej PL-kę i na blachach też zamaluj