Slavko1974 napisał(a):Już wiadomo, kto to. Wysoki funkcjonariusz służby więziennej z Gorzowa.
arturo131 napisał(a):http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nie-chcial-placic-rachunku-wrzucil-robaki-do-lodow-ms-chce-z,nId,2239984
alechandro napisał(a):Totalny burak, wcale nie zdziwiłbym się gdyby bywał tutaj. Od razu widać, że to Polak o czym świadczy wiejska koszulka na ramiączkach...na ogół Polacy w takich chodzą...to na pewno jeden z tych co ciągną do cro przyczepkę z klopsikami i zgrzewki żubra z Biedronki...
bluesman napisał(a):alechandro napisał(a):Totalny burak, wcale nie zdziwiłbym się gdyby bywał tutaj. Od razu widać, że to Polak o czym świadczy wiejska koszulka na ramiączkach...na ogół Polacy w takich chodzą...to na pewno jeden z tych co ciągną do cro przyczepkę z klopsikami i zgrzewki żubra z Biedronki...
Jak widać fizjonomista i arbiter elegantaruim ! Wożę klopsiki i zgrzewkę żubra właśnie z Biedronki. Wara Ci miszczu od tego. Robię tak i już ! kupuję za własne uczciwie zarobione pieniądze, które wydaję tak jak mi się podoba i nic Ci do tego !!!
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):alechandro napisał(a):Totalny burak, wcale nie zdziwiłbym się gdyby bywał tutaj. Od razu widać, że to Polak o czym świadczy wiejska koszulka na ramiączkach...na ogół Polacy w takich chodzą...to na pewno jeden z tych co ciągną do cro przyczepkę z klopsikami i zgrzewki żubra z Biedronki...
Jak widać fizjonomista i arbiter elegantaruim ! Wożę klopsiki i zgrzewkę żubra właśnie z Biedronki. Wara Ci miszczu od tego. Robię tak i już ! kupuję za własne uczciwie zarobione pieniądze, które wydaję tak jak mi się podoba i nic Ci do tego !!!
Ale o czym Wy obaj gadacie?
Porównujecie nieporównywalne........
Burak jest burak, ale nie ma co tego przekładać na lepszych- bo żrą w konobach i gorszych- bo żrą ze słoika.
Każdy jeździ jak go stać.
I nie ma to nic wspólnego z tym złodziejem.
U mnie jest takie powiedzenie - bądź dziadem - ale honorowym.
ps.mam nadzieję, że wywalą go na zbity pysk, chociaż pewnie Chorwaci nie złoża stosownego zawiadomienia.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko