Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyżywienie w Chorwacji

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
obiadek
Croentuzjasta
wyżywienie w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) obiadek » 13.06.2013 07:40

cześć
tym razem w Chorwacji rozważam opcję aby wykupić sobie gdzieś na miejscu coś w formie abonamentu na obiady w jakieś lokalnej restauracji. Byłem kilkukrotnie ale nigdy się za tym na miejscu nie rozglądałem, wieczorami chodziłem do jakiś punktów aby zjeść obiad, pizze etc. Przeglądam forum ale nie natrafiłem na taki wątek. Ktoś może korzystał z takiej opcji?
Viech
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viech » 13.06.2013 07:55

Witam. Jest to jak najbardziej możliwe. Z tej opcji bardzo często korzystają Czesi i inni turyści. Ceny posiłków są niższe w takim abonamencie. Wadą jest to, że najczęściej nie ma wyboru potraw lub jest on niewielki. Obiady trzy daniowe. Pozdrawiam :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.06.2013 08:32

obiadek napisał(a):cześć
tym razem w Chorwacji rozważam opcję aby wykupić sobie gdzieś na miejscu coś w formie abonamentu na obiady w jakieś lokalnej restauracji. Byłem kilkukrotnie ale nigdy się za tym na miejscu nie rozglądałem, wieczorami chodziłem do jakiś punktów aby zjeść obiad, pizze etc. Przeglądam forum ale nie natrafiłem na taki wątek. Ktoś może korzystał z takiej opcji?

Cześć

wykupienie-pelnego-wyzywienia-w-restauracji-t18104.html
obiady-w-hotelu-t32444.html#p738728

Pozdrawiam
:papa:
obiadek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) obiadek » 13.06.2013 09:53

dzięki
Jacek to stare te posty niestety :(
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.06.2013 09:58

Mało kto korzysta z takiej formy pewnie dlatego.

:papa:
ania80
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania80 » 16.06.2013 13:19

Czy ktos zna cenę kebaba w chorwacji :-)
JOKA78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JOKA78 » 16.06.2013 13:22

Kebabwa nie pamiętam ale pizza 40 - 50 kun zalezy od rodzaju :)

Powrót do Chorwackie ABC

wyżywienie w Chorwacji
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone