w0jtek napisał(a):To skoro już tak piszecie o tych namiotach, to ile trzeba wydać na ok. 10 noclegów na kempingach, nie cały czas na jednym tylko na kilku? Chodzi o 2+1 dziecko?Bo z tego co znalazłem kilka cenników z kempingów (opisanych również jako 'tanich') wychodzi mi za noc ok. 25 euro. Czy tak trzeba średnio liczyć za kempingi?
w0jtek napisał(a):To skoro już tak piszecie o tych namiotach, to ile trzeba wydać na ok. 10 noclegów na kempingach, nie cały czas na jednym tylko na kilku? Chodzi o 2+1 dziecko?Bo z tego co znalazłem kilka cenników z kempingów (opisanych również jako 'tanich') wychodzi mi za noc ok. 25 euro. Czy tak trzeba średnio liczyć za kempingi?
Kaska1207 napisał(a):Piszecie tak bardzo o cenach.My w tym roku byliśmy w hotelu 4 gwiazdkowym 2 tygodnie.Nasza rodzinka to 5 osób,pobyt Al Inclusive.Kwota wycieczki zamknęła się w kwocie 7600 PLN plus dojazd własny.Obliczając to na co sobie mogliśmy pozwolić,nie wiem <czy tak bardzo opłaca się brać ze sobą bagażnik jedzenia,spać w rozgrzanym namiocie,czy kempingu i martwić co ugotować na kolację.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Nasza rodzinka nie jest mała,ale dużo z Was podróżuje w dwójkę czy trójkę.Uwierzcie,że naprawdę nie warto .Hotel zapewnił tak wspaniałe atrakcje,jedzenie,picie,wszelkiego rodzaju zajęcia i animacje, opiekę nad dziećmi.Praktycznie nie można się przyczepić do niczego.Pierwszy raz poczułam ,że to są prawdziwe wakacje.Przeświadczeni jesteśmy,że warto oszczędzać cały rok ,aby móc tak wypoczywać.To oczywiście nasze odczucia i na pewno wielu się z tym nie zgodzi ,ale może wywołam swoim oświadczeniem dyskusję na ten temat.Co Wy myślicie? Pozdrówka
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne