moondek napisał(a):Piszę tylko o tym, że nie bardzo sobie wyobrażam 300-500 zł na luźne wydatki na urlopie. Dla mnie to "wegetacja" (cudzysłów nie jest tutaj przypadkowo). Po prostu nie potrafiłbym tak "wypoczywać". Ale wiem, że są tacy, co potrafią (Ty jesteś tego przykładem), więc chapeaux bas, jak mówią rosyjscy piloci Piszesz, że jeszcze mógłbyś zaoszczędzić dodatkowe 500,- zł bo znasz już smak koziego sera, rakiji i chorwackiego piwa. Wiesz, ja też to znam, ale po to właśnie jadę do Chorwacji, żeby sobie tego nie odmawiać. Idąc dalej Twoim tokiem myślenia, to w sumie mógłbyś w ogóle nie jechać do Chorwacji, bo już byłeś i 3500 zł zostałoby w kieszeni, prawda?
moondek napisał(a):...
tgniw napisał(a):
...
Na przyklad - kupisz cos w sklepie za 11,78 kuna. To oni wezma od Ciebie 12 kuna i reszty nie wydadza :/ I tak jest zawsze gdzie sie nie pojawisz - w sklepie, na campingu, w apartamencie, na bazarze... . O wyludzaniu napiwkow w restauracjach nie wspomne.
WojtekP. napisał(a):cześć!!
Chce z dziewczyna wyjechać do Chorwacji tak na 7 do 10 dni ale jak najmniejszym kosztem.Kończymy studia i prace zaczynamy dopiero i nie dysponujemy dużymi pieniędzmi. Auto mamy pożyczone na gaz ale jak wygląda sprawa noclegów, namiot czy apartament. Dysponujemy gotówka max. 1800zl. proszę o pomoc w tej kwestii i rady jakie możecie udzielić mając już doświadczenie z Chorwacja.
DZIĘKUJĘ!!!
WojtekP. napisał(a):cześć!!
Chce z dziewczyna wyjechać do Chorwacji tak na 7 do 10 dni ale jak najmniejszym kosztem.Kończymy studia i prace zaczynamy dopiero i nie dysponujemy dużymi pieniędzmi. Auto mamy pożyczone na gaz ale jak wygląda sprawa noclegów, namiot czy apartament. Dysponujemy gotówka max. 1800zl. proszę o pomoc w tej kwestii i rady jakie możecie udzielić mając już doświadczenie z Chorwacja.
DZIĘKUJĘ!!!
Aga1508 napisał(a):nie jest tanio ale naprawde jest super wydalam ok 6000zł na 3 osoby na 10dni jestem ze szczecina i dzisiaj bylam nad baltykiem totalna wiocha woda syf!!!!!!!! do tego 2,5 godziny 100km masakra. Za rok na pewno cro bo tam jest naprawde ok !!!
Bocian napisał(a):CHORWACI TO STRASZNI NACIAGACZE!
Na przyklad - kupisz cos w sklepie za 10,78 kuna. To oni wezma od Ciebie 12 kun
To nie naciąganie a zwyczaj... Tak jest w Cro od zawsze, że lipy nie były za bardzo brane pod uwagę. Jeszcze chciałbym usłyszeć jak można wyłudzić napiwek? Widziałem turystów , niestety z Polski, którzy pakowali pieczywo do torebki, bo przecież płacone... To dopiero jest żenada...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne