Ines, Solta faktycznie niczego sobie
Na zdjęciach bardzo spokojnie
Serdecznie Pozdrawiam i czekam na cd.
krombocher napisał(a):ines napisał(a):Roxi napisał(a):Jestem i ja
Ciekawa jestem jak Wy odebraliście Cres, a i na pozostałych wyspach chętnie z Tobą poodpoczywam
Roxi, Cres bardzo fajny, piękne widoki,bylismy w Martenisicy...dla nas oki, bardzo duzo Włochów i Niemców no i ceny dośc wysokie.
Losinj chyba jeszcze bardziej mi się podobał,a Veli Losinj-miodzio! nie ma piękniejszego miasteczka w CRo ale do Cresu jeszcze długa droga
Pozdrawiam!
Witaj Ines
Cieszę się, że Losinj przypadł Ci do gustu. Czekam na ciąg dalszy relacji i pozdrawiam.
ines napisał(a):krombocher napisał(a):ines napisał(a):Roxi napisał(a):Jestem i ja
Ciekawa jestem jak Wy odebraliście Cres, a i na pozostałych wyspach chętnie z Tobą poodpoczywam
Roxi, Cres bardzo fajny, piękne widoki,bylismy w Martenisicy...dla nas oki, bardzo duzo Włochów i Niemców no i ceny dośc wysokie.
Losinj chyba jeszcze bardziej mi się podobał,a Veli Losinj-miodzio! nie ma piękniejszego miasteczka w CRo ale do Cresu jeszcze długa droga
Pozdrawiam!
Witaj Ines
Cieszę się, że Losinj przypadł Ci do gustu. Czekam na ciąg dalszy relacji i pozdrawiam.
Witaj krombocher
Losinj bardzo mi przypadł do gustu, przypominał mi z wyglądu Peljesac.. Byłeś tam ? Cieplutko Pozdrawiam!
krombocher napisał(a):ines napisał(a):krombocher napisał(a):ines napisał(a):Roxi napisał(a):Jestem i ja
Pozdrawiam!
Witaj Ines
Witaj krombocher
Losinj bardzo mi przypadł do gustu, przypominał mi z wyglądu Peljesac.. Byłeś tam ? Cieplutko Pozdrawiam!
Czytając Twoje wcześniejsze relacje byłem pewien, że Ci się spodoba. Przypomnij sobie moją podpowiedź z 19.07
Pozdrawiam
K
Powrót do Nasze relacje z podróży