Darek1 napisał(a):Serdecznie witam koleżankę Ines - Twórczynię najwspanialszych relacji na forum. Całuję i mocno ściskam tak jak koleżanka lubi Darek 1
CROberto napisał(a):Darek1 napisał(a):Serdecznie witam koleżankę Ines - Twórczynię najwspanialszych relacji na forum. Całuję i mocno ściskam tak jak koleżanka lubi Darek 1
Po tych wszystkich wpisach moje rozpoznanie jest takie, że kolega Darek choruje na Zespół Niespokojnego Członka ale nie lecz,to powszechna choroba....
sirenia81 napisał(a):Swietna fotorelacja z podrozy,
Jedziemy samochodem do Mali Losinj za tydzien,
Obawiam się trochę o pogodę, jedziemy z 6 latkiem na "wakacje"
Kochani, czy pod koniec września możemy liczyć na 24 stopnie i w miarę pogodne niebo?
Nie mam już możliwości przełożenia ani wyjazdu,ani rezerwacji, a coraz bardziej się martwię czy wogole będzie słońce...JEst tam pięknie,od lat zakochana jestem w chorwacji..zjezdzilismy ją do Dubrovnika już 4 razy-tylko zawsze na południe, tym razem -Mali Losinj.
Obawiam się też trochę tej drogi po cudownej wyspie..Jestem doświadczonym kierowcą ale widać że dostać się tam będzie nie łatwo... KOchani, jak muszę być tam w sobotę rano to kiedy powinnam wyjechać zważywszy na promy (od 14.09) i dojazd z okolic W-wy (mieszkam 60km od w-wy)
Powrót do Nasze relacje z podróży