croman80 napisał(a):a ty jakie polecasz miasteczko na wyspie???
zgadzam się z Ziutt, te miasteczka są chyba najbardziej ok, choć Necujam tez był niczego sobie...
ziutt napisał(a):W czasie kiedy my byliśmy na Solcie Necujam było wyludnione-pozamykane sklepy,knajpy a rzędy nowo wybudowanych domków zamknięte na głucho-badzo dziwny widok.
ziutt napisał(a):Ja rozumiem ze wtedy sie mozna wyciszyć i w ogóle ale tam nawet nie można pójść do knajpy bo one są zamknięte.
No ale każdy ma swoje priorytety na wczasach
ines napisał(a):ziutt napisał(a):Ja rozumiem ze wtedy sie mozna wyciszyć i w ogóle ale tam nawet nie można pójść do knajpy bo one są zamknięte.
my bylismy tam 3 dni...wystarczyło na wyciszenie.
Solta ładna, ale mnie nie zachwyciła Są o wiele piękniejsze miejsca w Cro
ziutt napisał(a):ines napisał(a):ziutt napisał(a):Ja rozumiem ze wtedy sie mozna wyciszyć i w ogóle ale tam nawet nie można pójść do knajpy bo one są zamknięte.
my bylismy tam 3 dni...wystarczyło na wyciszenie.
Solta ładna, ale mnie nie zachwyciła Są o wiele piękniejsze miejsca w Cro
Myśmy byli 10 dni(8 nocy) i udało nam się super wypocząć.
A to że są piekniejsze miejsca w Cro to nie mam wątpliwości.Jak znowu sie wybiore to zgłosze sie po porade
ines napisał(a):croman80 napisał(a):Ines a na Korculę to gdzie najlepiej polecasz pojechać??
rozważam kilka propozycji, albo objazdówka po wybrzeżu...
uu Korcula...nam się podało w Racisce...Prizba tez ładna...
krombocher napisał(a):ines napisał(a):croman80 napisał(a):Ines a na Korculę to gdzie najlepiej polecasz pojechać??
rozważam kilka propozycji, albo objazdówka po wybrzeżu...
uu Korcula...nam się podało w Racisce...Prizba tez ładna...
Racisce jest bardzo urokliwe, też polecam - przy czym najlepiej się wybrać z własnym pontonem, by w pełni cieszyć się plażami
Pozdrawiam
K
plessant napisał(a):Witaj Ines.
Patrząc na mapę to zachodnia strona wyspy Losinj nie ma w ogóle dróg. Czy rzeczywiście jest tam pustkowie? Może są jakieś drogi gorszej kategorii? I czy jest się tam po co pchać?
Muszę przyznać, że twoja relacja chyba pomogła mi wybrać miejsce przyszłorocznych wakacji
krombocher napisał(a):Drogi są, tylko nie dla samochodów
http://www.tz-malilosinj.hr/resources/b ... pa2011.pdf
Na stronie ML masz też nowododaną, interaktywną mapę z panoramami całej wyspy. Wszystko widać jak na dłoni.
Na Mali jedź koniecznie. Naprawdę warto. Może to tylko moje odczucie, ale wyspa ma to coś, że chce się tam wracać.
Pozdrawiam
K
Powrót do Nasze relacje z podróży