napisał(a) ines » 03.07.2011 12:19
ally napisał(a):Bardzo fajna relacja, miło poczytać i przede wszystkim pooglądać! Czy masz może jakieś namiary www na aperatmenty w których mieszkaliście w Martiniscicy?Wyglądają świetnie a i miejscowość jest ciekawa.
Mogą być kiedyś przydane.
Pisałaś że nie mieliście zbyt wiele czasu na plażowanie ale może jesteś w stanie napisać kilka słów o tym jak wyglądają plaże na wyspach?Jak człowiek jeździ to plus minus może coś zaobserwoać, czy jest ich dużo, czy są zirowe czy raczej skały wchodzące do wody. Kilka ujęć wskazuje na plaże żwirkowe ale taka bajkowa plaża jaką widać z Lubenic to pewnie tylko dla wytrwałych piechurów lub posiadaczy pontonów
Witaj ally
jak wiadomo plaże są żwirowe w większości miasteczek, jednak niektóre mają plaże blisko, niektóre dalej
W Martiniscicy plaża była żwirowa wąska, a szeroka zaczynała się dopiero w Miholascicy. Tam natomiast był kamp, a apartamenty dość wysoko na skałkach
Martiniscica została wybrana ze względu na dobre położenie, w każdą stronę było km podobnie, więc jako baza wypadowa była bardzo dobra
Ja zakochałam się w Veli Losinj ale nie wiem jak z plażami, widziałam skałki, ale plaże pewnie są żwirkowe gdzieś niedaleko miasteczka...
W mojej relacji starłam się pokazać zdjęcia miasteczek i plaż, także musisz pooglądać
Na pewno jest ich sporo, ale są często ukryte w urokliwych zatoczkach. Najwięcej dla mnie ciekawych plaż przy miasteczkach było na wyspie Brac, Pag, Płw. Peljesac i oczywiście na Riwierze Makarskiej...piaszczyste na wyspie Rab.
namiary na apartament:
http://www.apartmani-martinscica.com/
Tatjana Becirovic
e-mail:tatjanabecirovic@hotmail.com, tel ++385 51 574 183
jak chcesz coś jeszcze pytać to śluzę pomocą