Agnieszko witaj
stęskniłam się za wami, ale już jestem i kończę relację
Super, że jesteś ze mną w podróży Ściskam!
piotrf napisał(a):ines napisał(a):Kto chętny dalej na podróż ze mną, zapraszam !
Dziękuję Agnieszko zawsze z wielką przyjemnością zwiedzam z Wami różne ( ale zawsze piękne ) zakamarki Chorwacji
To nic , że po sporej przerwie - najważniejsze , że jedziemy dalej
Pozdrawiam
Piotr
krombocher napisał(a):ines napisał(a):CD...
Teraz czas na Valun!
Zostawiamy auto na parkingu i schodzimy do miasteczka..
Mało ludzi, choć sporo eleganckich jachtów...ładne miejsce, ale czy warto się, aż tak zachwycać, chyba nie...ceny dość wysokie...miasteczko chyba uchodzi za modne miejsce na wyspie..przechadzamy się nad morzem...focimy i odpoczywamy delektując się widokami...fakt, że morze ma tu piękny krystaliczny turkusowy kolor
Hmm... miałem podobne odczucia, ciekawe jak ten parking i zejście wygląda w szczycie sezonu. Odnośnie cen, to warto dodać, iż w knajpkach (fakt faktem, że z fajnym widokiem) nie można było płacić kartą
Basiulinek napisał(a):ines pisze!! Nareszcie,bo juz sie martwilam,ze cos nie tak...
Ale chyba wszystko w porzadku?!
Pozdrawiam i wczytuje sie na nowo w temat
Basik_63 napisał(a):Przyłączam się i ja do dalszej części wycieczki. Piękny jest ten Cres i Losinj widziany Twoim oczami.
Roxi napisał(a):Cres... moje miejsce w Cro, zdecydowanie
Spędziliśmy tam tydzień rok temu i zakochałam się w Beli i tamtejszych plażach- szkoda że tam nie dotarliście, bo naprawdę jest uroczo
Długa przerwa, ale relacja przefajna
Powrót do Nasze relacje z podróży