Zima za oknem a u Ciebie tak zielono

Co tu pisać więcej - piękne widoczki, piękne

Joanka23 napisał(a):Dawno mnie tu nie było, to mogę się trochę ponaprzykrzać znowu...![]()
mariusz-w napisał(a):Na pierwszym zdjęciu lasu Pinar de Tamadaba ... jak z baśni !
Franz napisał(a):Najbardziej bajkowy las, jaki zdarzyło mi się widzieć, będzie w tym wątku później. Na Gomerze.
Crayfish napisał(a):A co to takie jakieś potargane takie ?
Franz napisał(a):Ojjj, daaaawno już się nie naprzykrzałaś. Stęskniłem się już.![]()
Franz napisał(a):A już zupełnie osierocony poczuł się kościółek San Giovanni Battista, który specjalnie dla Ciebie zaistniał na tych dodatkowych fotkach...
Crayfish napisał(a):A co to takie jakieś potargane takie ?
dangol napisał(a):na Wielkim Kanarze też bardzo mi się podoba![]()
Joanka23 napisał(a):Nie bój nic, mam na niego oko, ale musze sobie jeszcze doczytać co nieco, może dzisiaj mi się uda, ale nie obiecuję, bo obiad jeszcze na jutro muszę zrobić a dopiero z zakupów wróciłam - super buty sobie kupiłam - ale się cieszę!!!![]()
Fatamorgana napisał(a):Wszystko fajnie, ale...ja zaczekam na tę Gomerę...![]()
![]()
Franz napisał(a):Rozglądamy się po okolicy - tu i ówdzie widać kolejne groty, w lepszym bądź gorszym stanie, zaś na stromych stokach wzgórz królują rzędy tarasów, często zarzuconych przed laty ogrodów i winnic.
Aguha napisał(a):Te groty jak w ShireTylko Gandalfa wyglądać
jan_s1 napisał(a):Czy to jest zjawisko powszechne, a jeśli tak, to ciekawi mnie dlaczego zarzucano te uprawy, tym bardziej, że miejsca, które pokazałeś raczej nie są zbyt "turystyczne".
mariusz-w napisał(a):Opuncje jedliście ? ... widzę, że dojrzałe.