Franz napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):Franz zdjęcia dawaj ino szybko
Taa es!
Dziś aż w trzech różnych wątkach zamieściłem fotki.
...no... ale tam już byłem...widziałem...
Jacek S napisał(a):...no... ale tam już byłem...widziałem...
Franz napisał(a):No cóż, szybciej się czyta relacje, niż je pisze.
Tymona napisał(a):Zawsze interesowało mnie, jak to się robi, że ktoś wykupuje "wycieczkę", ale wraca w późniejszym terminie (bo takie rozwiązanie sytuacji często okazuje się bardziej opłacalne). A teraz już wiem - po prostu trzeba się dogadać
zawodowiec napisał(a):Wojtek, brawo za logistykę.
zawodowiec napisał(a):Chętnie poczytamy o Wielkim Kanarze bo po dwóch Teneryfach pewnie też nas tam w końcu zaniesie.
zawodowiec napisał(a):No i właśnie tu mam odwrotny problem, Ty szybciej piszesz niż ja kiedykolwiek nadążę przeczytać
Franz napisał(a): Na tym forum przedstawiono do tej pory wyłącznie jedną z wysp - Teneryfę.
Franz napisał(a): Moja stopa stanęła już na pięciu Kanarkach, a w planie jest i reszta
dangol napisał(a):był jednak jeden mały epizod z Lanzarote. Fakt, niezupełnie croplowa relacja, bo irko zamieścił tylko link do swojej relacji, zamieszczonej gdzie indziej. Dla porównania, warto zagadnąć i tam.
dangol napisał(a):Twoja Gran Canaria z pewnością będzie kroplowym debiutem .
dangol napisał(a):Te niedotknięte Twą stopą to Hierro i La Palma?
Franz napisał(a):Chciałem sobie na początek zadanie ułatwić i zacząć geograficznie - od wschodu na zachód - czyli od Lanzarote i Fuerteventury. To jest późniejszy wyjazd i jeszcze co nieco z niego pamiętam. Również fotek mam więcej. Ale nie chcę sprawiać wrażenia wyścigu.
Crayfish napisał(a):Ja coś czuje że forum cro.pl będzie wkrótce pretendować do miana największego forum podróżniczego po świecie na polskich stronach.
Jak już nie jest !
Ewa Zuber napisał(a):Chyba wezmę urlop, bo nie nadążam
Joanka23 napisał(a):Zaczynaj już Franz od tego wschodu, bo niepodległościowy weekend już tuż tuż a jak tak dalej pójdzie to uciekniesz a tu nawet z samolotu nie wysiądziesz.
Joanka23 napisał(a):Mnie Fuerteventura szczególnie interesuje a póki co to obydwoje z Fatamorganą latacie w tych chmurkach i na ziemię zejśc nie chcecie.
mariusz-w napisał(a):To co ... zapinamy pasy ?
mariusz-w napisał(a):... lądujemy ? ... czy jeszcze lecimy ?
Franz napisał(a): Może komuś wpadnie do głowy pomysł, co to w dole widać. Mnie się nie udało tego zlokalizować.