Oto ciąg dalszy z poprzedniej strony maderskiej zajawki.
weldon napisał(a):Ten wodospad, przelewający się przez drogę wygląda fantastycznie.
Zupełnie, jakby miał zamiar zmyć każdego śmiałka, który odważy się przejść dalej, a potem ... zonk i nawet na jezdnie nie wpłynął
Nie wiem, czy bym nie zawrócił na taki widok.
longtom napisał(a):Trochę słońca jednak było
mariusz-w napisał(a):Jak widzę, nie daliście się pogodzie.
mariusz-w napisał(a):A dzięki dużej ilości wody to i miejsca niektóre jeszcze bardziej "dramatycznie" piękne !.
mariusz-w napisał(a):Przez ten tydzień , podglądałem Was tą kamerką
Crayfish napisał(a):Ale tam ładnie ...
Zupełnie inna niż poprzednia. Taka zielona.
Crayfish napisał(a):Te drogowe wodospady są świetne. Są doraźne, czy cały czas z niech leje ?
piotrf napisał(a):Po Twojej zajawce mogę stwierdzić tylko jedno - szkoda , że Wam pogoda zrobiła psikusa , bo przy pięknej pogodzie zdjęć byłoby więcej i miejsc odwiedzonych przez Was zapewne też .
slapol napisał(a):Kilka miejsc poznaję
Fatamorgana napisał(a):Przejście frontów opadowych zawsze daje ciekawe zjawiska świetlno- widokowe.
Fatamorgana napisał(a):A dlaczego jest nie używana? Przez tę kaskadę czy przez obrywy?
mariusz-w napisał(a):Faktycznie ten "maderski rekonesans" ... krótki był !
mariusz-w napisał(a):Wierzę, że więcej będzie w osobnym wątku !
Franz napisał(a):Obejrzałem sobie właśnie program, w którym pokazano m.in. Canale di Tenno w pobliżu Gardy. Wspaniałe!
Szybko przeszukałem Twoje relacje, ale nie znalazłem niczego na ten temat. Weź pod uwagę przy ew. kolejnej wizycie.