Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspy JoŃskie Na PrzeŁomie WrzeŚnia I PaŹdziernika ???

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Maresa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresa » 02.09.2010 00:34

CZy to dobry pomysł ? mysle o tym by od 20 wrzesnia wyjechac na LEFKADĘ ,ale czy będzie tam miła pogoda w tym czasie? Pieknie tam!!!!!!!!!!!!!!!! Martwię sie ,że zahaczajac o przełom października może byc za zimno i padac non stop :( Może maciej akieś doświadczenia w tym okresie? Byłam raz na Santorini ,raz na Krecie do ok 17 września , ale potem nie wiem jak tam z pogoda. Urlop nam tak wypada, ze zrezygnowalismy w tym roku(po 5 wyjazdach do ukochanej Cro )na rzecz bardziej południowych klimatów, a Grecje zawsze uwielbiałam icon_smile.gif Prosze o odpowiedź ! i pozdrawiam CRO i GRECO Maniaków icon_smile.gif
Maresa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresa » 04.09.2010 00:48

Czy nikt nie podróżował w tym okresie? Bardzo zależy mi na odpowiedzi ! :)
JokerSmile
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JokerSmile » 04.09.2010 03:19

Lefkada: nasłonecznienie + dni deszczowe (średnio):

Obrazek
Maresa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maresa » 04.09.2010 23:43

Joker Smile bardzo dziekuję za odpowiedz :) Czyli za wesoło to nie wygląda :roll: :cry: :cry: :cry:

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone