kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):No tak, strawa duchowa w kościele i operze to za mało ...
... zdecydowanie za mało ... ... ale kościółek polecam, czuć w nim odpowiedni klimacik ... ...
Pozdrawiam.
Te freski to wyglądają na BAAARDZO stare
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):No tak, strawa duchowa w kościele i operze to za mało ...
... zdecydowanie za mało ... ... ale kościółek polecam, czuć w nim odpowiedni klimacik ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Fajny kościółek w tym Bardolino
Sporo tam tych miasteczek , ciekawe, czy są nad brzegiem Gardy jakieś brzydkie?
Bo to zdecydowanie ładne
kmichal napisał(a):Sara76 napisał(a):Mysza jak już zamieszkasz w tej willi z palmą, którą Ci Kmichal namierzył to chyba zrobisz jakąś parapetówkę?
... i to jest pomysł, jestem za ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a): Lazise... również tutaj jest bardzo ładnie i sympatycznie ... ...
Trudno się z Tobą nie zgodzić...
Beata W. napisał(a):Super te miasteczka
Mam przy okazji pytanie odnośnie Mediolanu. Czy myślicie, że warto tam się wybrać z nad Gardy na 1 dzień? Niestety będziemy tylko 6 dni więc muszę wybrać najciekawsze miejsca. Mediolan wydaje mi się kuszący ale nie wiem czy warto???
Beata W. napisał(a):Kwaterę mamy w miejscowości Garda więc do autostrady nie będzie daleko. No zobaczymy może uda się przewalczyć Mediolan kosztem gardalandu